İki yıllık bir sözleşme imzalayan Ataman, yeni kulübündeki heyecanını paylaştı

İki yıllık bir sözleşme imzalayan Ataman, yeni kulübündeki heyecanını paylaştı

İki yıllık bir sözleşme imzalayan Ataman, yeni kulübündeki heyecanını paylaştı
Yayın Tarihi: 20.06.2023 22:20:00

Ergin Ataman, Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Panathinaikos'un başantrenörlük görevine getirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İki yıllık bir sözleşme imzalayan Ataman, yeni kulübündeki heyecanını paylaştı.

Ataman, ilk açıklamasında büyük hedeflere hazır olduklarını vurguladı ve Panathinaikos'un yeşil ve beyaz renklerini sevdiğini ifade etti. Kendisinin Panathinaikos koçu olarak hissettiklerinin harika olduğunu belirtti. Daha önce rakip olarak birkaç kez OAKA'ya gittiğini söyleyen Ataman, şimdi ise hep birlikte büyük hedeflere ulaşmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Yeni macerasıyla ilgili olarak Ataman, iyimser olduğunu net bir şekilde ifade etti. Neden burada olduğunu sorgulayarak, Panathinaikos'un birçok unvanı ve hatırası olan bir yer olduğunu söyledi. Panathinaikos'un Avrupa'nın en büyük takımlarından biri olduğunu ve şimdi başarılı yıllara geri dönme zamanının geldiğini belirtti. Ataman, bu arenanın dolu olacağını ve Bay Giannakopoulos ve tüm ekiple birlikte güçlü bir ekip oluşturarak her şey için savaşmak istediklerini dile getirdi. Atina'yı sevdiğini ve tatil için burada olmadığını vurgulayan Ataman, geçmiş dört sezonda Avrupa basketbolunda büyük başarılar elde ettiğini ve şimdi bu başarıları Panathinaikos ile tekrarlamak için iyimser olduğunu ifade etti.

Ataman, OAKA'daki atmosfer hakkında konuşurken, stadyumun dolu olacağından emin olduğunu söyledi. Büyük ve güçlü bir kadrolarının olacağını belirten Ataman, bir transfer döneminde olduklarını ve tüm ekibin ve Dimitris Giannakopoulos'un desteğiyle kazanan ve mükemmel bir takım yaratmak için çalıştıklarını dile getirdi. Dünyanın enerjisinin harika duygular yaşatacağını ifade eden Ataman, stadyumun tamamını ve harika atmosferini sevdiğini söyledi. Tek başına bir şey yapılamayacağını ve bu deneyimin tadını çıkarmak için takımın yanında insanlara ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Ergin Ataman'ın Panathinaikos'ta başantrenörlük görevine getirilmesi basketbol camiasında büyük bir heyecan yaratırken, takımın gelecek sezon başarılı performanslar sergilemesi ve hedeflerine ulaşması için Ataman'ın liderliği altında çalışmalarını sürdüreceği düşünülüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR