İkimizin Yerine 13 Haziran 279. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine Yeni bölümde Neler Olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 13 Haziran Perşembe günü 279. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. İkimizin Yerine 279. bölüm fragmanı yayınlandı mı, 279. bölümde neler olacak? Anandi ile Shiv ayrılıyor mu?

İkimizin Yerine 13 Haziran 279. bölüm fragmanı yayınlandı mı?  İkimizin Yerine Yeni bölümde Neler Olacak?
Yayın Tarihi: 12.06.2019 12:05:00

Kanal 7'nin sevilen dizisi İkimizin Yerine'de 279. bölüm heyecanı yaşanıyor... İkimizin Yerine 279. bölümüyle 13 Haziran Perşembe günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine'nin yeni bölümü öncesi izleyiciler yeni bölümde neler olacak, İkimizin Yerine 279. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularını sormaya başladı.

İkimizin Yerine 279. bölüme geçmeden önce 278. bölümde neler olduğunu açıklamamız gerekiyor. İkimizin Yerine 278. bölümde hafızasını kaybeden Jagdiş, Shiv ile Anandi'nin arasına mı giriyor? Jagdish'in hafızasını kaybetmesi bir oyun mu? Shiv ile Anandi düğünü bozuldu mu?
Jagdiş'in Anandi'yi sayıklaması ve "Bırak Jagdiş'in yine sana gelsin Anandi, beni yine kabul et Anandi" demesi Shiv'i oldukça rahatsız eder. Shiv, Anandi'ye fark etmeden bir fırsatını bulup Jagdiş'i tek yakalar ve onu üstü kapalı olarak tehdit eder. 

İKİMİZİN YERİNE 278. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Jagdish, evde kalmaya devam etmektedir. Anandi ile her fırsatta tekrar bir araya gelmek istediğini belirtir ancak Anandi Shiv ile bir gelecek hayal etmektedir. Herkesin dua ettiği bir sırada ev ahalisinin yanına gelen Jagdish, Anandi ile Shiv'in arasına girer. Bu durum Shiv'i oldukça rahatsız eder ama yine de sesini çıkarmaz. Shiv daha sonra Jagdish'i tek başına yakalar ve üstü kapalı olarak tehdit eder, Anandi'den uzak durmasını söyler. 

Jagdish evden ayrılıyor mu? Jagdish'in evde kalıp kalmayacağı büyük sorun oluyor. Jagdish veyahut Anandi evde kalacaktır. Evden kim ayrılacak?

İKİMİZİN YERİNE 279. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


İkimizin Yerine 279. bölümüyle 13 Haziran Perşembe günü Kanal 7 ekranlarında olacak. Her gün saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yeni bölümleri yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR