İkimizin Yerine 278. bölüm özeti - İkimizin Yerine 12 Haziran Çarşamba yeni bölüm fragmanı

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 278. bölümüyle 12 Haziran Çarşamba günü ekranlarda olacak. Peki İkimizin Yerine 278. bölüm özeti ne zaman yayınlanacak, fragman yayınlandı mı?

İkimizin Yerine 278. bölüm özeti - İkimizin Yerine 12 Haziran Çarşamba yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 11.06.2019 18:07:00

Kanal 7'nin sevilen Hint Dizisi İkimizin Yerine, 278. bölümüyle 12 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 278. bölüm yayınlandı mı, fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 278. bölüm özeti izle. Sorularını sormaya başladı. İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde neler yaşandığını ve dizinin yeni bölümüne dair tüyoları sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine Dizisi 278. bölümüyle 12 Haziran Çarşamba günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde neler yaşandığını okuduktan sonra yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili en taze bilgileri sayfanın aşağısında öğrenebilirsiniz. 

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Jagdish, tüm gece Nagdu'nun iyileşmesi için başındaydı. Nandu'nun babası Jagdiş'in yaptıkları için minnettar olduğunu söyledi. Jagdiş doktor olarak eve geri dönmüş oldu. Ayrıca Jagdiş evden ayrılırken başı döndü ve yere kapaklandı. Hemen yatağa alındı, kendisine domuz gribi teşhisi kondu. Jagdiş'in evde kalmaması için Baison mücadele etse de Jagdiş evde kaldı. Jagdiş hasta yatağında Anandi'yi sayıkladı. Anandi Jagdiş'in yanına geldi. Şiv bu durumu öfkeyle izlese de Anandi'ye güvendiğini söyledi. Anandi ile Shiv'in düğününe Jagdiş engel olabilecek mi? 

İKİMİZİN YERİNE 278. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE


İkimizin Yerine dizisinin hayranları 12 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak 278. bölüme kilitlenmiş durumda. İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız. Ve İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı sizlerle...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR