İkimizin Yerine 282. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 16 Haziran Pazar yeni bölüm neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 282. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 16 Haziran Pazar günü İkimizin Yerine 282. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 282. bölümde neler olacak? Sizler için araştırdık...

İkimizin Yerine 282. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 16 Haziran Pazar yeni bölüm neler olacak?
Yayın Tarihi: 14.06.2019 23:48:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 282. bölümüyle 16 Haziran Pazar günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 282. bölüm öncesi dizi severler araştırmalara başladı. İkimizin Yerine 282. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 282. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Shiv ve Anandi evleniyor mu evlilik iptal mi oldu? 

İkimizin Yerine 281. bölümde Shiv ve Anandi önce ayrıldı sonra tekrar bir araya geldi! Shiv ve Anandi düğünü yapılacak. Shiv, Anandi'ye bir sürpriz yapar ve evin önüne "Mutlu Diwali Bayramları." yazar. Bu bayram Shiv ve Anandi için çok büyük anlam ifade edecektir. Jagdish, Shiv ile Anandi'nin arasından çekiliyor mu?

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Shiv önce ailesine gelip Anandi'den ayrılmak istediğini söyledi. Ancak ardından Jagdish'in de olduğu ortamda aile bireyleriyle konuşup gerçeği açıkladı. Sonunda Anandi ile de konuşup gerçek duygularını aktaran Shiv, Anandi'yle düğünü iptal etmedi! Shiv Anandi düğünü yakın zamanda gerçekleşecek. Jagdiş bu düğünü engellemek için daha başka bir şey yapacak mı?


Diwali Bayramı'da bu arada geldi çattı. Shiv, Anandi'ye bayram öncesi bir sürpriz yapar ve evin önüne "Mutlu Diwali Bayramları." yazar. Bu sürpriz Anandi'yi heyecanlandırır. Öte yandan Anandi'nin Diwali Bayramı'nı Shiv ve ailesiyle kutlayacak olması, Shiv'in kız kardeşi Sanchi'yi çok kıskandırmıştır. Sanchi "Bayramda ailemi ve abimi elimden aldın!" diyerek içten içe Anandi'ye öfke kusar. 

İKİMİZİN YERİNE 282. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?



Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine, 282. bölümüyle 16 Haziran Pazar günü saat 16.10'da yayınlanacak. İkimizin Yerine 282. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR