İkimizin Yerine 287. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 21 Haziran Cuma yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 287. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 287. bölümde neler olacak, İkimizin Yerine 287. bölüm fragmanı ve özeti izle. İkimizin Yerine yeni bölümünü sizler için araştırdık...

İkimizin Yerine 287. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 21 Haziran Cuma yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 20.06.2019 00:27:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 287. bölümüyle 21 Haziran Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine izleyicileri, İkimizin Yerine 287. bölümü fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 287. bölüm özeti yayınlandı! Haberimizin devamında İkimizin Yerine 287. bölüm özetini izleyebilecek ve yeni bölümde neler olacağını okuyabileceksiniz.

İkimizin Yerine 286. bölümde Anandi ile Shiv'in düğün hazırlıkları tamamlandı artık sırada düğün günü var! Şimdi ev halkıda dahil herkes artık Anandi - Shiv düğününe kilitlenmiş durumda! Shiv'e iftira atarak hapse düşen ancak yine Shiv'in yardımıyla kurtarılan Jagdish eve döndü. Anandi ile Shiv'in düğününü kabullenen Jagdish, bu düğüne razı gelmek zorunda.

İKİMİZİN YERİNE 287. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - 21 HAZİRAN İKİMİZİN YERİNE


Anandi ile Shiv, düğünlerini yapmanın huzuru ve mutluluğu içindedirler. Düğün töreninde Anandi, içten içe Jagdish ile daha önceki evliliğini düşünür. Bu sırada, yani evlilik töreni sırasında Jagdish ise tek başına, yalnız şekilde gözyaşlarını tutamayarak Anandi'yi düşünür. Hala Anandi'yi seven ve Anandi ile Shiv'in evliliğini kabullenemeyen Jagdish artık hiçbir şey yapamaz. Çünkü Jagdish ile Shiv artık evlenmiş ve resmen karı koca olmuşlardır.

Düğün bitip eve geldiklerinde Sumitra, Jagdish'in mektubunu buluyor! Jagdish, Anandi ile Shiv'in evliliğini kabullenemeyerek ve yaşattığı üzüntülerden dolayı evi terk eder. Sumitra, Jagdish'in mektubunu okuyunca göz yaşlarını tutamaz. Anandi de evinden ayrılacağı için hüzünlüdür. Shiv ile yeni bir ev ve yuva kuracak olan Anandi, evinden gözyaşları içinde ayrılır.

İKİMİZİN YERİNE 287. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

21 Haziran İkimizin Yerine 287. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. İkimizin Yerine 287. bölümüyle 21 Haziran Cuma günü saat 16.10'da ekranlarda olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR