İkimizin Yerine 288. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 22 Haziran Cumartesi yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisi 288. bölümüyle 22 Haziran Cumartesi günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 288. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi severler İkimizin Yerine 288. bölümde neler olacak? Sorusunu araştırıyor...

İkimizin Yerine 288. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 22 Haziran Cumartesi yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 21.06.2019 17:37:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 288. bölümüyle 22 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak. İkimizin Yerine dizisi izleyicileri şimdiden yeni bölümü araştırmaya ve İkimizin Yerine 288. bölüm fragmanı ve özetini izlemek için kolları sıvadı. 

İkimizin Yerine heyecan dolu 287. bölümüyle geride kaldı ve dizi severler şimdi dizinin yeni bölümünü araştırıyor. İkimizin Yerine 288. bölümde Anandi, Shiv ile yeni evine taşınıyor! Kendi evinden ayrılan Anandi, çok çok üzülse de Shiv'le yeni bir hayata başlayacağı için bir o kadar mutlu ve umutlu! Öte yandan Jagdish evi terk etti ve nereye gitti? 

İKİMİZİN YERİNE 288. BÖLÜM ÖZETİ İZLE



İkimizin Yerine 288. bölüm özeti yayınlandı! Dizi severlerin merakla beklediği İkimizin Yerine 288. bölüme dair tüm detaylar yayınlanan özet videosunda yer alıyor! Shiv ile Anandi'nin görkemli düğün törenlerinin yapılması ve Jagdish'in eve bıraktığı bir mektupla evi terk edip gitmesinin ardından İkimizin Yerine izleyicisi, yeni bölümü daha da heyecanla ve merakla beklemeye başladı.

İKİMİZİN YERİNE 288. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


İkimizin Yerine 288. bölümü 22 Haziran Cumartesi günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! FRAGMAN Seyirciyi daha da heyecanlandırıyor! İyi seyirler...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR