İkimizin Yerine 309. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 13 Temmuz fragmanı ve özeti Shiv ve Anandi Gidiyor

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 309. bölümü 13 Temmuz Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 309. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 13 Temmuz yeni bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 309. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 13 Temmuz fragmanı ve özeti Shiv ve Anandi Gidiyor
Yayın Tarihi: 12.07.2019 14:55:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 309. bölümüyle 13 Temmuz Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine'nin 309. bölümünü iple çekmeye başladı. İkimizin Yerine 309. bölümde neler olacak? Ganga evden ayrılıyor mu, Shiv ve Anandi Udaypur'a mı gidiyor? Jagdish evlenecek mi? Tüm bu soruların yanıtı araştırılıyor.

İkimizin Yerine'nin geçtiğimiz bölümünde, Anandi, Shiv'le yakınlaştı ve artık evliliğe tamamen ısındı. Shiv'e, Onu ne kadar sevdiğini söyleyen Anandi, bir de sürpriz yaptı. Anandi ve Shiv evliliği mutlu şekilde ilerlerken Jagdish, yeniden evlenmeyi reddediyor. Anandi ve Shiv, Jagdish'in evlenmesi gerektiğini düşünüyorlar. Anandi, Jagdish'le görüşmeye gidiyor ve Jagdish'in kendisine karşı hala aşk hissettiğini anlıyor! Durumu hemen Shiv'e anlatıyor. Jagdish, tüm sinirini Jagdish'ten çıkarıyor, Ganga çok korkuyor! 

İKİMİZİN YERİNE 309. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümü 13 Temmuz Cumartesi günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. Dizi severlerin heyecanla beklediği İkimizin Yerine 309. bölümünün fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yukarıdan yeni bölümün özet görüntülerini izleyebilirsiniz, fragmanı da birazdan sizlerle paylaşacağız...

İKİMİZİN YERİNE 309. BÖLÜMDE NELER OLACAK? ÖZET YAYINLANDI.


İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Bu soru yanıt arıyor. İkimizin Yerine 309. bölüm özeti yayınlandı. Özette yer alan bilgilere göre: Anandi ve Shiv'in Udaypur'a gitmesinden önce büyük ve görkemli bir veda töreni yapılıyor. Kaymakam Shiv'in tayini nedeniyle Udaypur'a gidecek ikili, ailelerinden uzaklara gidecekleri için, mutlu ve eğlenceli bir veda töreniyle uğurlanacaklar. 

Öte yandan Anandi, Jagdish'in evinde ailesiyle birlikte kalır. Çünkü artık ailesinden çok uzaklara gidecektir. Yemek yapan Anandi, herkese adeta parmaklarını yedirtir. Özellikle Jagdish, Anandi'nin yemeklerini çok beğenir ve bunu açıkça söyler, bu pek hoş karşılanmaz, Shiv de oradadır. Öte yandan ertesi gün Shiv, Anandi'yi almaya gelir ve onu çok özlediğini söyler. Bunu duyan Anandi utansa da bu sözler onun hoşuna gider. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR