İkimizin Yerine 310. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 14 Temmuz Anandi Gözyaşlarıyla Ayrılıyor

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 310. bölümü 14 Temmuz Pazar günü izleyiciyle buluşacak. İkimizin Yerine dizisi 310. bölüm özeti yayınlandı! Dizi severler İkimizin Yerine 310. bölümde neler olacak? sorusunun yanıtını araştırıyordu. Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 310. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 14 Temmuz Anandi Gözyaşlarıyla Ayrılıyor
Yayın Tarihi: 12.07.2019 23:32:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 14 Temmuz Pazar günü 310. bölümüyle yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 310. bölümde neler olacak? Anandi ve Shiv Udaypur'a gitti mi? Jagdish kiminle evlenecek, evlenmeyi kabul edecek mi? Bu soruların yanıtını araştırıyor. İkimizi Yerine 310. bölüm özeti de yayınlandı! 

İkimizin Yerine'nin son bölümüne Anandi ve Shiv'e yapılan "veda" töreni damga vurdu. Eğlenceli bir törenle uğurlanan çift hüzünlerini unutmasalar da hoş vakit geçirdiler. Öte yandan Jagdish, Anandi yüzünden, yeniden evlenmeyi reddettiğini söyledi. Anandi göz yaşları içinde Shiv'e, Jagdish'in halen daha kendisine karşı bir şeyler hissettiğini söyledi. Jagdish Ganga'yı azarladı ve kısa süre içinde pişman oldu.

İKİMİZİN YERİNE 310. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kanal 7'nin en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 310. bölümüyle 14 Temmuz Pazar günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 310. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun yanıtını araştırıyor. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yukarıdan İkimizin Yerine 310. bölüm özetini izleyebilirsiniz, fragman da yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşılacak. 


İKİMİZİN YERİNE 310. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI - ANANDİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE AYRILIYOR

İkimizin Yerine dizisinin 310. bölümünde, Shiv ve Anandi için veda töreni yapılıyor. Görkemli törende Anandi'nin hayatı da sahnelenir. Anandi'nin hayatı gösterilirken, eski evliliği Jagdish de yer alır. Jagdish bu anlarda çok duygulanır. Bairon'un konuşması ortamı daha da duygulandırır. Veda eden Anandi ve Shiv çifti de törende konuşmalarını yapar ardından dans gösterileri ve eğlenceli anlara geçilir. 

Törenin bitmesinin ardından Anandi ve Shiv için ayrılık vakti gelmiştir. Köylüler, öğrenciler ve herkes Anandi ile vedalaşır. Anandi ile vedalaşma esnasında herkes gözyaşı döker. Öte yandan Anandi, Udaypur'a gitmeden önce Jagdish'le son bir kez daha konuşup, onu evlilik konusunda ikna etmeye çalışır. Jagdish, Anandi'nin sözünü dinleyip yeniden evlenmeyi kabul edecek midir?

Ganga ise resmen boşanmıştır. Boşanmanın ardından özgür bir insan olduğunu anımsayan Ganga, Jagdishle mi evleniyor? 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR