İkimizin Yerine 313. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 17 Temmuz Çarşamba fragmanı izle

İkimizin Yerine 313. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 17 Temmuz Çarşamba yeni bölüm fragmanı izle. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı başladı. İkimizin Yerine 313. bölüm detaylarını sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 313. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 17 Temmuz Çarşamba fragmanı izle
Yayın Tarihi: 16.07.2019 12:02:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin yeni, 313. bölüm fragmanı merak ediliyor. İkimizin Yerine 313. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. İkimizin Yerine'nin heyecan dolu son bölümünde yaşananların ardından İkimizin Yerine 313. bölümde merakla bekleniyor. 313. bölüm detaylarını bu haberimizde hazırladık...

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Holi festivali kutlandı. Ailesinden uzakta, Udaypur'da yepyeni bir hayata başlayan Anandi, Shiv'le birlikte mutlu bir yaşantıya başlamıştır. Ailesinden uzakta da olsa onları düşünmekte, yine de kendisini Holi kutlamarına vermektedir. Holi kutlamaları, Jetsar'da, Jagdish ve ailesinde de başlamıştır. Ganga, Anandi'nin gidişinin ardından Holi eğlence organizasyonunu üstlenmiştir. Dadisa, Holi'yi düşünecek fırsatı olmasa da önce Ganga'ya sert çıkar ama daha sona yumuşar. Eğlencede Jagdish sarhoşken Ganga'yı Anandi zanneder ve ona sarılır! Jagdish'in bu hareketi büyük bir şaşkınlık yaratır.

İKİMİZİN YERİNE 313. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 


İkimizin Yerine 313. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizi severler, İkimizin Yerine 313. bölümü araştırıyor. İkimizin Yerine 313. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 313. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada paylaşacağız. 

İKİMİZİN YERİNE 313. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! SANCHİ JAGDİSH'İ ARIYOR 
 

Shiv'in teyzesi hastaneye kaldırılıyor! Holi bayramında atılan toz boyalar nedeniyle rahatsızlanan Shiv'in teyzesi tedaviye alınıyor. Öte yandan Sanchi, durumu doktor Jagdish'e aktarıyor. Sanchi'nin amacı teyzesinin rahatsızlığını bahane edip Jagdish'le sohbet etmektir. Sanchi, sürekli Jagdish'i arayıp onunla konuşmaktadır. Jagdish'in Gauri'den ayrılmasının nedenini merak eden Sanchi, onları Anandi'nin ayırdığını düşünüp bu düşüncelerini annesiyle paylaşır. Annesini Anandi'ye karşı dolduruşa getirir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR