İkimizin Yerine 315. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 18 Temmuz Cuma fragmanı izle

İkimizin Yerine dizisi 315. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi severler, Kanal 7'nin en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 315. bölümünü araştırmaya başladı. 18 Temmuz Cuma İkimizin Yerine 315. bölüme dair tüm detayları hazırladık...

İkimizin Yerine 315. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 18 Temmuz Cuma fragmanı izle
Yayın Tarihi: 18.07.2019 13:44:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 315. bölümü 18 Temmuz Cuma günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 315. bölüm fragmanı ve özeti araştırılıyor. İkimizin Yerine 315. bölümde neler olacak? Shiv, Anandi'nin kalbini geri kazanabilecek mi? Bu sorular yanıt arıyor. 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümüne Shiv'in Anandi'nin kalbini kırması damga vurdu! Shiv, telefonunu sessize alan Anandi'ye çok öfkelendi ve ona bağırıp çağırdı! Bunun üzerine Anandi çok üzüldü ve kalbi kırıldı. Peki şimdi Shiv Anandi'ye nasıl bir sürpriz yapıp onun kalbini kazanabilecek mi? Dersiniz.

İKİMİZİN YERİNE 315. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 315. bölümü 19 Temmuz Cuma günü saat 16.10'da yayınlanacak. İkimizin Yerine 315. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.

İKİMİZİN YERİNE 315. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - 18 TEMMUZ CUMA YENİ BÖLÜM

İkimizin Yerine dizisi 315. bölümde Shiv ve Anandi'nin arası bozuktur. Anandi, yaptığı hatanın farkında olup Shiv'le konuşmak ister ama Shiv ona soğuk davranır. Ama Shiv, Kaşmir için bilet alıp Anandi'ye sürpriz yapar. Shiv'in ailesi de Anandi için bir sürü "Sari" almıştır. Anandi, Kaşmir'e gidecekleri için çok heyecanlıdır.

Ganga, evdeyken eski eşinin ailesi gelir. Eski eşini hapisten çıkartmazsa oğlu Mannu'yu göremeyeceğini söylerler. Dadisa ve Sumitra ise Manu'nun alınmasına müsaade etmezler. Öte yandan Sanchi ile Jagdish arasındada bir şeyler oluyor! 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR