İkimizin Yerine 317. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 21 Temmuz Pazar yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal 7 İkimizin Yerine 317. bölüm fragmanı izle. İkimizin Yerine dizisinin 317. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. 21 Temmuz Pazar İkimizin Yerine 317. bölümde yaşanacakları sizler için derledik...

İkimizin Yerine 317. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 21 Temmuz Pazar yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 19.07.2019 23:02:00

Kanal 7'nin sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 317. bölümüyle ekranlarda olacak. 21 Temmuz Pazar günü yayınlanacak İkimizin Yerine 317. bölümün fragmanı ve özeti izlenmek için araştırılıyor. İkimizin Yerine 317. bölüm neler olacak? İkimizin Yerine 317 neler yaşanacak? Soruları yanıt arıyor. 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde müjdeli bir haber geldi! Genha hamile! Öbür taraftan Shiv, Anandi'ye büyük bir sürpriz hazırladı. Anandi ve Shiv Kaşmir'e tatile gidiyor. Ganga ise, eski kocası Rathan'ın ailesi tarafından tehdit ediliyor.

Ganga'nın tehdit edildiğini gören Sumitra ve Dadisa, onlara gereken cevabı veriyor. Manu'yu Ganga'nın elinden almak isteyen Rathan'ın ailesi istediklerini alamadan kaçmak zorunda kalıyorlar.

İkimizin Yerine 317. Bölüm Özeti İzle 




İkimizin Yerine 317. bölümde Anandi ve Shiv, Kaşmir'e tatile gidiyor. Tatillerine başlayan ikili daha da yakınlaşıyor. Shiv ve Anandi aşkı yükseliyor. Öbür taraftan Anandi'yi görmeye Udaypur'a gelen Jagdish, onu göremese de Sanchi ile vakit geçiriyor. Sanchi ile Jagdish, vakit geçirerek birbirlerini daha da yakından tanımaya başlıyor. Sanchi, Jagdish ayrılırken ona ve ailesine hediyeler sunuyor. Bu hediyelerden en çok Dadisa etkileniyor ve Sanchi ile ilgili fikirleri değişiyor.

İkimizin Yerine 317. Bölüm Fragmanı İzle

İkimizin Yerine 317. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 21 Temmuz Pazar günü yayınlanacak İkimizin Yerine 317. bölümü merakla beklenirken, 317. bölüm fragmanı daha gelmedi. Ancak İkimizin Yerine 317. bölüm fragmanını yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız, yeni bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR