İkimizin Yerine 318. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 22 Temmuz yeni bölüm fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 318. bölümü 22 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 318. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 318. bölüm fragmanı yayınlandı. Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 318. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 22 Temmuz yeni bölüm fragmanı izle
Yayın Tarihi: 21.07.2019 11:37:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 318. bölümüyle 22 Temmuz Pazartesi günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 318. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 22 Temmuz yeni bölümde neler olacak? Sorularını araştırmaya başladı.

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Anandi ve Shiv, Kaşmir'de, tatillerine dolu dizgin devam etmektedirler. Anandi'nin Shiv'e bakışları bile değişmiş, daha da aşkla bakmaya başlamıştır. Shiv de Anandi'yi hiç bırakmayacağını, onu ne kadar çok sevdiğini her fırsatta anlatmıştır. Anandi ve Shiv aşkında durum buyken Jagdish de Sanchi'yle vakit geçiriyor. Sanchi ve Jagdish arasında da bir elektriklenme oluyor. 

İKİMİZİN YERİNE 318. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 
 

İKİMİZİN YERİNE 318. BÖLÜM SHİV ZORLA EVLENDİRİLİYOR


Shiv ve Anandi tatillerine devam etmektedirler. Anandi, Shiv'siz yaşayamayacağını anlar, Shiv'de onu asla yalnız bırakmayacağını söyler. Shiv, Anandi'yi bırakıp bir şeyler almak için gider ama geri dönmez. Anandi çok endişelener ve Shiv'i aramaya başlar. Ama Shiv'i bulduğunda Shiv zorla evlendirilmek üzeredir... Shiv - Anandi çiftinin tatilde yaşadığı şok olay ne? Shiv ve Anandi nasıl bir olayın içine düşüyor?

İKİMİZİN YERİNE 318. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 318. bölümü 22 Temmuz Pazartesi saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 318. bölüm fragmanını araştırsa da henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR