İkimizin Yerine 318. bölüm özeti yayınlandı Yeni bölüm Shiv Zorla Evlendiriliyor!

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 318. bölüm özeti yayınlandı. İkimizin Yerine 318. bölümü 22 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 318. bölümde Shiv zorla evlendirilecek! Anandi ve Shiv'in yakasını şanssızlıklar bırakmıyor.

İkimizin Yerine 318. bölüm özeti yayınlandı Yeni bölüm Shiv Zorla Evlendiriliyor!
Yayın Tarihi: 21.07.2019 00:17:00

Dizi severlerin merakla beklediği İkimizin Yerine 318. bölüme dair özet yayınlandı. İkimizin Yerine 318. bölüm özeti merak ediliyordu. Haberimizde, İkimizin Yerine 318. bölüm özetini, yeni bölümde neler olacağını ve daha birçok şeyi sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine dizisi 318. bölümü 22 Temmuz Pazartesi günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. İkimizin Yerine 318. bölümde Shiv ve Anandi'yi tatilde kötü bir sürpriz bekliyor. Peki bu kötü şey ne? 

İKİMİZİN YERİNE 318. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 


İkimizin Yerine 318. bölümde Anandi ve Shiv, Kaşmir tatilinde daha da yakınlaşmışlar ve tam bir karı-koca olmuşlardır. Anandi'nin Shiv'e bakışı bile değişmiştir. Onsuz yaşayamayacağını anlamıştır.

Shiv ile Anandi ilişkisinde her şey iyi ve yolunda giderken, Shiv bir şey almak için Anandi'yi bırakıp bir yere gider ama dönmez. Anandi, Shiv'i arar, en sonunda polise gider. Shiv'in ortadan kaybolması Anandi'yi "çıldırtma" derecesine götürür. Shiv, bir adam tarafından kaçırılmış ve silah zoruyla evlendirilmek üzeredir. Tanımadığı bir kızla Shiv'in zorla evlendirileceğini gören Anandi, hemen duruma engel olur! Anandi ve Shiv, nasıl bir olayın içine düşmüşlerdir?

İKİMİZİN YERİNE 318. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İkimizin Yerine dizisi 318. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi severlerin merakla beklediği İkimizin Yerine 318. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız, yukarıdan 318. bölüm özetini izleyebilirsiniz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR