İkimizin Yerine 324. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 28 Temmuz Pazar yeni bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 324. bölümüyle 28 Temmuz Pazar günü ekranlarda olacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 324. bölüm özeti ve fragmanı araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 324. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı mı?

İkimizin Yerine 324. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 28 Temmuz Pazar yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 27.07.2019 12:20:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 324. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları, İkimizin Yerine 324. bölüm özeti ve fragmanını araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 324. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 324. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 324. bölüme dair tüm detaylar haberimizde...

İKİMİZİN YERİNE 324. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - 28 TEMMUZ İKİMİZİN YERİNE ÖZET İZLE



İKİMİZİN YERİNE 324. BÖLÜMDE NELER OLACAK?


İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde Jagdish paylaşılamıyor! Jagdish'in bilinci halen kapalıdır ve hastanededir! Sanchi, Jagdish'in daha halen hastanede olduğunu duyunca Jetsar'a dönüp onu görmek ister. Arkadaşlarını bırakan ve onlara Jagdish'e aşık olduğunu itiraf eden Sanchi, Jetsar'a gidecek mi? Bu arada Jagdish'in yanı başında Ganga vardır! Ganga, Jagdish'in başına gelenlerden kendini sorumlu tutar. 

Ganga, Jagdish'in başına gelenleri Anandi'ye haber verir. Anandi, Jagdish'e olanları duyunca Shiv'e de haber verip hemen onun yanına giderler. Jagdish, sonunda bilinci yerine gelmiş ve uyanmıştır. Sanchi ve Anandi, Jagdish'i görmeye gittiklerinde Ganga'yı onun yanında görürler. Sanchi ve Anandi, Ganga'yı çok kıskanırlar. Sanchi, Jagdish'e aşkını herkese itiraf ediyor! 

İKİMİZİN YERİNE 324. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 324. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız. Yukarıdan, 28 Temmuz - İkimizin Yerine 324. bölüm özetini izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR