İkimizin Yerine 351. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 24 Ağustos SANCHİ HAMİLE Mİ?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 351. bölüm heyecanı yaşanıyor. İkimizin Yerine 351. bölüm özeti yayınlandı. İkimizin Yerine 351. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi severler, merakla 24 Ağustos İkimizin Yerine 351. bölümü araştırıyor. Sanchi hamile mi? Detaylar haberde...

İkimizin Yerine 351. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 24 Ağustos SANCHİ HAMİLE Mİ?
Yayın Tarihi: 23.08.2019 16:01:00

Kanal 7 ekranlarında haftanın 7 günü yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin 351. bölümü için geri sayım başladı. İkimizin Yerine tutkunları, heyecanla İkimizin Yerine 351. bölümü araştırıyor. İkimizin Yerine 351. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 351. bölümde neler olacak? Sanchi hamile mi? Jagdish ile Ganga boşanacak mı? Tüm bu soruların yanıtı merak ediliyor.

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde; Ganga ve Jagdish evlenmiştir! Bairon, Sumitra ve Dadisa da, Jagdish ve Ganga'nın evlilik törenlerinin yapıldığı tapınağa gelmişler ancak Bairon'un engellemesi sonucu düğünü bozmamışlardır. Öte yandan Sanchi, kendisini kışkırtan arkadaşının da gazıyla, Jagdish'i yeniden elde etmek için tehlikeli bir oyun oynamaya karar verir. Sanchi, bileğini keser ve intihara kalkışır. Böylece onu yani Jagdish'i geri alabileceğini sanar. 

İkimizin Yerine 351. bölüm Özeti izle! İkimizin Yerine 351. bölüm özeti yayınlandı 

 

İkimizin Yerine dizisi 351. bölümde: Sanchi intihara kalkışmış ve onu Anandi bulmuştur. Sanchi hemen hastaneye kaldırılır. Hayati tehlikeyi atlatan Sanchi'ye doktor, hamile olup olmadığını sorar. Bu durum ailede şaşkınlıkla karşılanır! Sanchi hamile midir? Yoksa tüm bunlar Jagdish'i geri kazanmak için bir oyun mudur?


Dadisa ve Bairon da Sanchi'yi görmeye hastaneye gelmişlerdir. Dadisa, burada Shiv'in ailesinin Anandi'ye kötü davrandığını hisseder. Bunun nedeni olarak gördüğü Jagdish'i de bu yüzden affedememektedir. Sumitra gidip Ganga'ya olanları anlatır ve Sanchi'yi ölüme sen sürükledin! diyerek onu zan altında bırakır! 

Sanchi, polislere ifade verir ve Jagdish'i zan altında bırakır. Polisler Jagdish'i tutuklar! Ganga, bu haberi duyunca şok olur!

İkimizin Yerine 351. bölüm Fragmanı yayınlandı 24 Ağustos İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı izle



İkimizin Yerine dizisi 351. bölümüyle 24 Ağustos Cumartesi saat 16:10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. İkimizin Yerine 24 Ağustos 351. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yukarıdan İkimizin Yerine 351. bölüm özetini izleyebilirsiniz. Fragman da yayınlanır yayınlanmaz sizlerle olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR