İkimizin Yerine 356. bölüm özeti izle - 29 Ağustos İkimizin Yerine SANCHİ TÖRENİ BASIYOR!

İkimizin Yerine dizisi 356. bölümüyle 29 Ağustos Perşembe ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 356. bölüm özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 356. bölüm fragmanı izle. İkimizin Yerine dizisinin 356. bölümünde törene sarhoş gelen Sanchi büyük şok yaşatıyor! İkimizin Yerine 356. bölüm detayları...

İkimizin Yerine 356. bölüm özeti izle - 29 Ağustos İkimizin Yerine SANCHİ TÖRENİ BASIYOR!
Yayın Tarihi: 28.08.2019 15:04:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 356. bölümüyle 29 Ağustos Perşembe ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden yeni bölüm araştırmalarına başladı İkimizin Yerine 356. bölüm özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 356. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine dizisinin 356. bölümünde törene sarhoş gelen Sanchi büyük şok yaşatıyor! İkimizin Yerine 356. bölümde neler olacağını sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde, Anandi mahkemede Jagdish lehine şahitlik yapmış ve onun için güzel şeyler söylemiştir. Mahkeme sürecinde bir de Ganga, daha önce kaydettiği ses kaydını dinletmiş ve Sanchi'nin oyunu ortaya çıkmıştır. Ailesi dahi Sanchi'den yüz çevirmiştir ve kimse Sanchi'nin yüzüne bakmamaktadır. Bu arada Jagdish de serbest kalmıştır. Jagdish Ganga evliliği artık resmileşecektir.

İKİMİZİN YERİNE 356. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI




Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 356. bölümüyle 29 Ağustos Perşembe günü saat 16:10'da ekranlarda olacak. Dizi severler, heyecanla İkimizin Yerine 356. bölüm fragmanını araştırıyor ancak fragman henüz yayınlnamadı. Yukarıdan 356. bölüm özetini izleyebilirsiniz. Fragman da yayınlanır yayınlanmaz sizlerle olacak.

İKİMİZİN YERİNE 356. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI

 

İkimizin Yerine dizisi 356. bölümünde Sanchi, Jagdish ile Ganga'nın törenlerini basıyor! Arkadaşının evinde alkol alan ve sarhoş olan Sanchi, ailelerin mutlu mesut yer aldığı törende saçma sapan sözleriyle damgasını vuruyor!

Sanchi'nin annesi, kızının saygısızlığına daha fazla dayanamıyor ve ona bir tokat atıyor! Sanchi, bakalım ne yapacak?
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR