İkimizin Yerine 375. bölüm ile - 17 Eylül İkimizin Yerine SALI Yeni bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 375. bölümüyle 17 Eylül Salı günü yayınlanacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 375. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 375. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 375. bölümde neler olacak? Haberimizde...

İkimizin Yerine 375. bölüm ile - 17 Eylül İkimizin Yerine SALI Yeni bölüm fragmanı ve özeti
Yayın Tarihi: 16.09.2019 11:11:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen, günlük Hint dizisi İkimizin Yerine, 375. bölümüyle 17 Eylül Salı günü izleyicisiyle buluşacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 375. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. Bu haberimizde İkimizin Yerine 375. bölüm fragmanı ve özetini ve yeni bölümde neler olacağını hazırladık. İkimizin Yerine 375. bölüm fragmanı ve özeti izle seçenekleriyle haberimizde...

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümü yine büyük heyecana sahne oldu! Özellikle Sanchi - Sural ilişkisi başta Anandi olmak üzere herkesin tepkisiyle karşılaştı! Anandi, Sanchi'yi Sural'dan kurtarmak için her şeyi yapsa da Sanchi kendisini düşünen Anandi'ye tepki gösteriyor! İkimizin Yerine dizisi 375. bölümü merakla bekleniyor.


İkimizin Yerine 375. bölüm Özeti izle Anandi Sanchi'yi Sural'dan kurtulabilecek mi?




İkimizin Yerine dizisi 17 Eylül 375. bölümde Anandi, Sanchi'yi kurtarmak için her şeyi yapar! Sural, Sanchi'yi partide tuzağa düşürecek ve hayatını mahvedecektir. Ama Sanchi, Anandi'nin itirazlarına tepki göstererek Sural'a kanar. Anandi yine de yetişip Sanchi'yi kurtarabilecek mi? Dadisa ve Bairon ise, Shiv'in yerini alan kaymakamın okul arsasında fabrika kurmak istemesine engel olmaya çalışıyorlar! 

İkimizin Yerine 375. bölüm Fragmanı yayınlandı mı? 

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 375. bölüm fragmanı 17 Eylül Salı günü saat 16:10'da yayınlanacak. İkimizin Yerine 375. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz. Fragman ise yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR