İkimizin Yerine Anandi Diziden Neden Ayrıldı? GERÇEK SEBEBİ Belli Oldu

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine de Anandi diziden ayrılmıştı. Pragyusha diziden neden ayrıldı? İkimizin Yerine'nin Anandi'si neden diziden ayrıldı gerçek sebebi ne? Belli oldu.

İkimizin Yerine Anandi Diziden Neden Ayrıldı? GERÇEK SEBEBİ Belli Oldu
Yayın Tarihi: 8.07.2019 14:30:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de Anandi'ler değişti! Dizinin sevilen oyuncusu diziden ayrıldı ve yerine bambaşka bir Anandi geldi. İkimizin Yerine dizisinin Anandi'si Pratyusha Banerjee neden diziden ayrıldı? Toral Rasputra neden diziye dahil oldu? Anandi'nin diziden ayrılmasının gerçek sebebi ne? Bu sorular izleyiciyi meraklandırdı.

İlk olarak Pratyusha Banerjee'nin neden diziden ayrıldığı, sağlık sorunuyla ilgili olduğu açıklanmıştı. İkimizin Yerine 303. bölümde Anandi karakterini canlandıran Pratyusha Banerjee, uzun süren çekimler ve yorgunluk nedenlerini gerekçe göstererek sağlık nedeniyle diziden ayrıldı. Dizinin çekimlerini kaldıramayan Anandi diziden ayrıldı.

İKİMİZİN YERİNE 305. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

İKİMİZİN YERİNE ANANDİ NEDEN DİZİDEN AYRILDI? İŞTE GERÇEK SEBEBİ...



Çekimler nedeniyle oldukça yıpranan Pratyusha Banerjee diziden ayrılmak zorunda kaldı. Psikolojik olarak da iyi hissetmeyen Pratyusha, sette yorgunluk belirtileri gösteriyordu. Özel hayatında da sorunlar yaşadığı iddia edilen Pratyusha Banerjee diziden ayrıldı.

Pratyusha Banerjee, dizinin bitmesinin ardından 3 yıl sonra hayatını kaybetti! İddialar, Pratyusha Banerjee'nin yani Anandi'nin dizide, canına kıydığı ve intihar ettiği sebebiyle yer almadığını söylese de gerçek böyle değil. Anandi, hem özel hayatındaki sorunlar hem de sağlık problemleri nedeniyle diziye veda etti. Kendisi, İkimizin Yerine dizisinin bitiminden 3 yıl sonra hayata gözlerini yumdu ve tüm Hindistan'ı yasa boğmuştu. 

İKİMİZİN YERİNE YENİ ANANDİ'Sİ KİMDİR? 

İkimizin Yerine 303. bölümle birlikte yeni Anandi Toral Rasputsra oldu. O da en az Pratyusha kadar güzel ve cana yakın olsa da İkimizin Yerine dizisinin Türk izleyicileri, halen daha Pratyusha Banerjee'yi aramıyor değil...

Toral Rasputsra, 1987 de Mumbai'de doğmuştur. Ticaret koleji mezunu olan Toral Raspustra, okul yıllarında başarılı bir öğrenciydi. 2018 yılında eşinden boşanan Raspustra, 2007'de komedi dizisiyle televizyona ve oyunculuğa adım attı. Son 2 yılda Mersai dizisinde rol alan Raspustra, şimdi de İkimizin Yerine 303. bölüm ile Anandi karakterine hayat verecek. Toral Raspustra, geleneksel Hint dansları konusunda çok iddialı, güler yüzü, sevecenliği ve temiz kalpliliği ile eski Anandi'yi aratmayacak...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR