İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin sevilen yeni dizisi İkizler Memo Can son olarak 10. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan dizi sezon arası verdi. Peki İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte...

İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 12.01.2019 16:34:00

Başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı’nın paylaştığı İkizler Memo Can son olarak 10. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça karmaşık geçen 10. bölümün ardından İkizler Memo Can sezon arası verdi. Peki İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sibel'in intikam hırsının kontrolden çıktığı 10. bölüm izleyenleri bir hayli gerdi. Fakat İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası yeni başlayan İkizler Memo Can dizisini de etkiledi. Peki İkizler Memo Can 12 Ocak var mı yok mu? İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Ne yazık ki henüz İkizler Memo Can 11. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Haliyle İkizler Memo Can 12 Ocak Cumartesi akşamı yani bu akşam Kanal D ekranlarında olmayacak. Peki İkizler Memo Can 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla  İkizler Memo Can 11. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. İkizler Memo Can 12 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR