İkizler Memo-Can yayın hayatına iyi başladı

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi İkizler Memo-Can oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Cumartesi akşamları ekranlara gelen dizi ilk bölümüyle çok beğenildi.

İkizler Memo-Can yayın hayatına iyi başladı
Yayın Tarihi: 29.10.2018 16:25:00

Başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Burak Hakkı, Emir Berke Zincidi ve Tuğba Çınar'ın paylaştığı dizi geçtiğimiz Cumartesi 1. bölümüyle ekranlara geldi.

Erler Film-Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını, Özlem Atasoy’un senaristliğini, Ahmet Yurdakul’un senaryo danışmanlığını, Murat Evgin’in müziklerini, Erol Özlevi’nin yönetmenliğini üstlendiği İkizler Memo-Can ilk bölümüyle çok beğenildi.
 
Güçlü rakipleri Yeni Gelin ve Kalk Gidelim'e kafa tutan yeni dizi; Kanal D'nin diziler konusundaki talihsizliğini kıracak gibi gözüküyor.




Dizinin hikayesi ise oldukça tanıdık ama samimi... İkiz olan Mert ve Can AVM’deyken Mert kaçırılır. Onun kaçırılması ailesini dağıtır. Mert kağıt toplayıcısı olan Melek’in eline gelince hayatı tamamen değişir. İkizler ayrılır.

Can zengin ailesinin yanında büyür. Annesi yoktur ama babası ve dedesiyle yaşar. Zengindir, her şeyi vardır ama annesizliği yaşar. Memo ise gecekonduda ama mutlu bir çocuk olarak büyür. Çünkü annesi bildiği Melek, dayısı Osman ve ninesi onu sevgi konusunda zengin büyütmüştür. 8 aylıkken ayrılan bu iki çocuk 11 yaşında tekrar karşılaşır ve yer değiştirirler.

Sıcak hikayesiyle oldukça beğenilen dizi, komedi unsurlarıyla da izleyicilerden tam not aldı.

Neler olacağını dizinin başlangıçta yakaladığı ivmeyi devam edip ettiremeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR