İkramiye Ödeme Tarihi Belli Oldu! Erken Yatacak

Koronavirüs salgını döneminde Ramazan Bayramı ikramiyelerini erken alan emekliler, Kurban Bayramı'nda da 1000'er TL bayram ikramiye ödemesi alacak! Milyonlarca emekliye kurban bayramı emekli ikramiyesi ödenecek.

İkramiye Ödeme Tarihi Belli Oldu! Erken Yatacak
Yayın Tarihi: 18.06.2020 14:30:00

Koronavirüs salgını döneminde Ramazan Bayramı ikramiyelerini erken alan emekliler, Kurban Bayramı'nda da 1000'er TL bayram ikramiye ödemesi alacak! Milyonlarca emekliye kurban bayramı emekli ikramiyesi ödenecek. Şimdi emekliler Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatırılacağı tarihi araştırmaya başladı. Pandemi sürecinde en düşük emekli maaşının 1500 TL'ye yükseltilmesi, Mayıs ayı maaşlarının, emekli promosyon ödemelerinin ve ikramiyenin erken yatırılması gibi müjdeler alan emeklilere Kurban bayramı ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu! Haberimizin devamında sizlerle...

Milyonlarca emekliye ikramiye müjdesi! Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda da emeklilere hem Ramazan hem de Kurban Bayramı öncesi ikramiye ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Son olarak Koronavirüs pandemisinin de etkisiyle, Ramazan Bayramı ikramiyelerini erken bir tarihte alan emekliler şimdi Kurban Bayramı ikramiyelerini beklemeye başladı. 13 milyonu aşkın emekliye, Kurban Bayramı öncesi de 1000'er TL ikramiye ödemesi yapılacak. Emekliler Pandemi nedeniyle en düşük emekli maaşının 1.500 tl'ye yükseltilmesi, emekli promosyon ve Mayıs ayı maaş ödemelerinin erken bir tarihe alınarak ödenmesi gibi pek çok müjdeyle 2020 yılında ekonomik açıdan rahatladı. Şimdi de gündem Kurban bayramı emekli bayram ikramiyeleri. Ödemelerin yapılacağı tarih de belli oldu!

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK? TARİH BELLİ OLDU!

Milyonlarca emekli Kurban bayramı ikramiye ödemelerinin hangi tarihlerde yapılacağını araştırmaya başladı. Bu süreçte emekliler ayrıca ikramiye tutarlarının enflasyon oranına göre zamlanmasını da talep ediyor. Şöyle ki emeklilere her bayram öncesi 1000'er TL ikramiye ödemesi yapılıyor. Ancak emekliler bu tutarın 1180 ila 1250 TL'ye yükseltilmesini bekliyor. Konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama yok. Emekli Kurban bayramı ikramiye tutarlarının da talebin aksine 1000 TL olarak ödenmesi bekleniyor.


Kurban Bayramı 2020 yılında 31 Temmuz tarihine denk geliyor. Bu nedenle Emekli Kurban bayramı ikramiye ödemelerinin 27-30 Temmuz tarihleri arasında yapılması bekleniyor. 13 milyonu aşkın emekli Kurban bayramı öncesi 1000 TL ikramiye alırken, dul ve yetim aylığı hak sahipleri ise hisseleri oranında 1000 TL üzerinden ikramiye ödemesi alabilecekler.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR? ZAM TALEBİ GELDİ

Emeklilere Kurban Bayramında ikramiye olarak 1000'er TL ödeme yapılacak. Ancak emeklilerden bayram ikramiyeleriyle ilgili yoğun talep söz konusu. Milyonlarca emekli Emekli Kurban bayramı ikramiye ödemesinin 2019 yılı enflasyon oranına göre değerlenerek zamlanmasını istiyor. Bu talepler hayata geçerse 2019 yılı enflasyon oranı (%11,84) baz alınarak yapılacak zamla birlikte emekli bayram ikramiye tutarı tam 1225 TL'ye kadar yükselebilecek.

KİMLER KURBAN BAYRAMI İKRAMİYE ÖDEMESİ ALABİLİR?

Emekli vatandaşlar, Şehit yakınları ve gaziler, Ölüm aylığı alan kişiler, Malullük aylığı alan er ve erbaşlar, Şeref aylığı alanlar, Geçici köy koruyucuları, Savaş gazileri, Şampiyon sporcular, Terörden zarar gördükleri için aylık bağlanan siviller 1000 tl kurban Bayramı ikramiye ödemesi alabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR