İlk 3D Baskılı Otomobil Karşınızda: Hackrod La Bandita Speedster

Hackrod La Bandita Speedster hayal gücünüzün yanıltması değil. O gerçekten arabaların geleceği. Tamamen sanal gerçeklikle ve yapay zeka kullanılarak tasarlanan dünyanın ilk 3D baskılı otomobili karşınızda.

İlk 3D Baskılı Otomobil Karşınızda: Hackrod La Bandita Speedster
Yayın Tarihi: 3.04.2018 12:41:00

Siemens tarafından geliştirilen PLM (Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi) yazılımını kullanarak, iki şirketin tüm modern teknolojileriyle dünyanın en eşsiz otomobillerinden biri yaratıldı. 



İlk adım, oluşturma sürecini iyileştirmek için makine öğrenimini kullanarak otomobilin sanal gerçeklik içinde yaratılması ve tasarlanması. Kavramsal kısımdan sonra araç 3D baskı kullanılarak hayata geçirildi.




Tüm müşteriler, başlangıçtan itibaren araçlarını tamamen kişiselleştirme şansına sahipler. İç mekânın yanı sıra kokpit, müşterinin tercihlerine göre sanal gerçeklikte ergonomik olarak tasarlanır ve her müşteri için özel bir araba ile sonuçlanır.

Hackrod'un arkasındaki ekip ise oldukça anormal. Bir film yönetmeni ve bir havacılık mühendisi otomobil tutkusunu birleştirmek için ekibin geri kalanıyla bir araya gelmiş. Ekip, insanların fantezilerini gerçeğe dönüştürür. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR