İlk yada İkinci kez 1000 Pandemi Yardım parası almak isteyenlere müjde! Bu başvuruyu yapanlara tekrar 1000 TL ödenecek

Korona virüs ülkemizde birbirinden farklı olumsuzlukları beraberinde getirmesiyle beraber devlet destekleri ile ilgili yeni gelişmeleri beraberin de ek desek ödemeleri sunulmaktadır. PTT aracılığı ile yatırılan destek ödemeleri pek çok vatandaşımız için umut kaynağı olurken korona virüs ile mücadele

İlk yada İkinci kez 1000 Pandemi Yardım parası almak isteyenlere müjde! Bu başvuruyu yapanlara tekrar 1000 TL ödenecek
Yayın Tarihi: 28.09.2020 10:23:00

Korona virüs ülkemizde birbirinden farklı olumsuzlukları beraberinde getirmesiyle beraber devlet destekleri ile ilgili yeni gelişmeleri beraberin de ek desek ödemeleri sunulmaktadır. PTT aracılığı ile yatırılan destek ödemeleri pek çok vatandaşımız için umut kaynağı olurken korona virüs ile mücadele dönemi içerisinde salgını göz önünde bulundurmaları ön görülmektedir.

Devlet tarafından uygulanan sosyal yardımlar ile ilgili seçeneklerin açıklanması üzerine milyonlarca vatandaşımız için olağanüstü fırsatlar sunulmaya devam etmektedir. Devlet tarafından ön görülen destek ödemeleri pek çok vatandaşımız için sunulmaya başlanmasıyla beraber özellikle bu zorlu süreç içerisinde ödenen destek ödemeleri bir hayli artış göstermiştir.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamalar nihayetinde milyonlarca vatandaşımız birbirinden farklı olanaklardan yararlanma fırsatını bulabilmektedir. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen bu destek ödemeleri ihtiyaç sahibi olan bireyler için birbirinden farklı fırsatları beraberinde getirebilmektedir. PTT aracılığı ile gündemimizde ki yerini alan bu konu üzerine ek olarak yapılan destek ödemeleri 672 TL olarak verilmesiyle beraber ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız da bu destek ödemelerinden yararlanma hakkına sahip olabilecektir.

PTT İLE DÜZENLİ ÖDEMELERİNİZİ ALIN!



PTT tarafından verilen düzenli ödemeler özellikle pandemi süreci içerisinde artış göstermesiyle beraber her geçen gün dikkatleri üzerine çekmektedir. Dar gelir sahibi olan ya da hiç gelir sahibi olmayan vatandaşlarımız için sosyal devlet anlayışı kapsamında her ay düzenlik olarak 672 TL destek ödemeleri son hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda pandemi süreci içerisinde elektrik destek ödemesi, gıda yardımları ve pek çok nakit destek ödemeleri son hızıyla devam etmesiyle beraber başvurular hakkında ki detayları güncel olarak inceleyebilir ve tüm detayları öğrenebilirsiniz.




PTT her ay düzeni olarak ödeme yapacağına dair açıklamalar yapmasıyla beraber on binlerce ihtiyaç sahibi için aylık çeşitli destek ödemeleri sürdürülmektedir. Çeşitli ödemeler sunulmasının yanı sıra bu destek ödemeleri gün yüzüne çıkmasının hemen ardından milyonlarca vatandaşımız bu süre içerisinde yapılan destek ödemelerinden yararlanmak için desteklerini sürdürmektedir. Böylelikle her geçen gün araştırılan pandemi sosyal destek ödemeleri pek çok vatandaşımız için umut kaynağı olmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Milyonlarca vatandaşımız için sunulan bu olanaklar sayesinde milyonlara vatandaşımız bu fırsat ödemelerini değerlendirebilmek için ödemelerini yapmaya başlamış bulunmaktadır.

PANDEMİ DESTEK ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR!

Pandemi destek ödemeleri PTT aracılığı ile verilmesiyle beraber gerekli tedbirlerin alınması ile on binlerce vatandaşımızın ödemeleri evlerine kadar iletilmiştir. Ancak bu ödemeler genellikle 1000 TL pandemi sosyal destek ödemeleri olmaktadır. Bunun dışında verilen sosyal destek ödemeleri her ay düzenli olarak PTT hesabınıza yatırılması ile beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Aylık olarak yapılan destek ödemeleri tüm vatandaşlarımız için her ay düzenli olarak ödenmesiyle beraber son zamanlarda yapılan elektrik destek ödemeleri dikkatleri üzerine çekmektedir. Pandemi süreci içerisinde sunulan bu olanaklar ile beraber milyonlarca vatandaşımız elektrik faturaları ile ilgili desteklerini devletten istemektedir.

ELEKTRİK TÜKETİM DESTEĞİ NE KADAR?

Bu konuda yapılan çalışmalar şu şekilde:
  • 1 kişiden oluşan ailelere 75 TL kadar destek veriliyor
  • 3 kişiden oluşan ailelere 100 TL kadar destek veriliyor.
  • 4 kişiden oluşan ailelere ise 135 TL kadar sosyal elektrik faturası desteği veriliyor.
5 ya da daha fazla kişiden oluşan ailelere 150 TL bandına kadar karşılıksız ödeme yapılacak. Evde sürekli cihaz kullanan bir hasta var ise şayet 200 TL destek de buna verilecek.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR