İlker Kızmar ve Ceyhun Mengiroğlu fenomen diziye katıldı

Teşkilat dizisine iki önemli oyuncu daha dahil oldu.

İlker Kızmar ve Ceyhun Mengiroğlu fenomen diziye katıldı
Yayın Tarihi: 8.09.2023 13:12:00

TRT'nin 4 sezondur pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Teşkilat'ın kadrosuna bomba isimler dahil olmaya devam ediyor. 

Başrollerinde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Teşkilat dizisinin yeni sezonunda sürpriz isimler kadroya dahil olmaya devam ediyor. Yeni sezonda Teşkilat dizisinin kadrosuna Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Cengiz Bozkurt, Selin Genç ve Tuğçe Açıkgöz dahil olmuştu. Kadro genişlemeye devam ediyor.


İDDİALI KADRO

Geçtiğimiz sezon dizinin başrolü Çağlar Ertuğrul diziden ayrılmış ve yerine Murat Yıldırım dahil olmuştu. Bu sezonda dizinin kadın başrolü Deniz Baysal diziden ayrılmış yerine Aybüke Pusat dahil edilmişti. Teşkilat kadrosu bu sezon önemli isimlerle yoluna devam ediyor.

Bu cumartesi sete çıkacak olan Teşkilat'ın kadrosuna iki önemli oyuncu daha dahil oldu. Teşkilat dizisinin yeni sezonunda yakışıklı oyuncu Ceyhun Mengiroğlu ve İlker Kızmaz katıldı. Mengiroğlu dizide Aybüke Pusat'ın canlandırıdığı Neslihan'ın kardeşi Cihangir adlı karaktere hayat verecekken, İlker Kızmaz ise dizide Neslihan'ın nişanlısı Gökhan adlı karaktere hayat verecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR