İncir Ağacı dizisi dizisi oyuncuları kimler? İncir Ağacı dizisinin konusu ne

TRT1'in yeni günlük dizisi İncir Ağacı bugün başlıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelecek ve 1970'li yılları konu alacak olan İncir Ağacı dizisinin konusu ne? İncir Ağacı dizisi oyuncuları kimler? her yerde aranıyor. İşte yeni günlük dizinin detayları...

İncir Ağacı dizisi dizisi oyuncuları kimler? İncir Ağacı dizisinin konusu ne
Yayın Tarihi: 14.10.2019 09:28:00

TRT1'in bugün başlayacak günlük dizisi İncir Ağacı büyük bir heyecanla bekleniyor. Yaklaşık iki sezondur günlük dizi yayınlamayan kanalın gündüz kuşağı reytingleri için böyle bir hamle yaptığını düşünen izleyiciler ise heyecanla yeni günlük diziyi bekliyor. Hal böyle olunca İncir Ağacı dizisinin konusu ne? İncir Ağacı oyuncuları kimler? çok merak ediliyor. Biz de sizler için yeni günlük diziyle ilgili tüm detayları araştırdık bulduk.

İNCİR AĞACI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

TRT1 ekranlarında hafta içi her gün saat 15:00'da yayınlanacak olan İncir Ağacı dizisinin kadrosunda Özlem Güveli, Sidal Damar, Ece Baliç, Arif Nazim, Burakhan Yılmaz ve Faruk Pakiş yer alıyor.



İNCİR AĞACI DİZİSİNİN KONUSU

Hüseyin Türkyıldır'ın yapımını üstlendiği İncir Ağacı dizisi 1970'li yıllarda Ocak ailesinin iyi kötü yaşadığı her şeyi konu alıyor. Böylece son dönemde oldukça rabet gören geçmiş dönem dizilerine bir yenisi daha eklenecek. 

İncir Ağacı dizisi hafta içi her gün 15:00'da TRT1'de...

İNCİR AĞACI DİZİSİNDE KİM KİMDİR?


Dizide Arif Nazım, Ocak ailesinin reisi Cemal'i canlandıracak. Cemal Usta karakteri ile aileyi bir arada tutmaya çalışan bir baba rolündedir.

Özlem Güveli ise Ocak ailesinin annesi Neriman rolünde karşımıza çıkacak. Neriman karakteri ailesine değer veren aileyi bir arada tutmaya çalışan bir diğer isim olarak yer alacak.

Burakhan Yılmaz, Ocak ailesinin gözde oğlu Orhan'ı canlandıracak. Orhan Ocak karakterine hayat verecek olan oyuncu ailenin gözde çocuğu olacak.

Sidal Damar, Ocak ailesinin en büyük kızı Kerime rolünde. Kerime karakteri ile ekranlara gelecek olan oyuncu fedakar bir ablayı oynayacak.

Faruk Pakiş, ailenin en küçük oğlunu canlandıracak. Yavuz karakteri ile ekranlara gelecek olan oyuncu sevdiği kız İnci ile ailesi arasında seçim yapmak zorunda kalacak.

Ece Baliç, Perihan karakteri ile izleyiciyle buluşacak. Dizinin kötü kadını Perihan ise hırslı ve büyük hayalleri olan bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Aylin Kılınçaslan, Ocak ailesinin reisi olan Cemal Usta’nın ablasını canlandıracak. İsmet karakteri ile ekranlara gelecek olan oyuncu dizide Orhan ve Belgin’i evlendirmeye çalışması ile ön planda olacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR