ING Bank duyurdu: 1.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi başlıyor! Başvuru TC Kimlik numarasına göre yapılacak!

ING Bank duyurdu: 1.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi başlıyor! Başvuru TC Kimlik numarasına göre yapılacak!

ING Bank duyurdu: 1.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi başlıyor! Başvuru TC Kimlik numarasına göre yapılacak!
Yayın Tarihi: 10.07.2023 15:21:00

ING Bank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için cazip bir fırsat sunarak tüketici/ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır. Bu dönemde bankaların kemer sıktığı belirsizlik ortamında, ING Bank uygun faizli kredi seçeneğiyle müşterilere destek olmayı hedeflemektedir. Kredinin faiz oranı %1,99 olarak belirlenmiştir. BDDK kararları ve faiz belirsizliği nedeniyle bankalar ihtiyaç kredisi vermek konusunda tereddüt yaşarken, ING Bank 50 bin TL'ye ihtiyacı olan vatandaşlara kolayca başvurma ve kredi alma imkanı sunmaktadır. Bu kampanya, bankanın ilk defa müşterisi olan vatandaşlara özel olarak uygulanmaktadır.

ING Bank, 50 bin TL düşük faizli kredi almak isteyen müşteriler için belirli şartlar ve detaylar sunmaktadır. İlk defa bankanın müşterisi olmak, Turuncu Ekstra programına katılmak ve Banka Kartı ile fatura ödemeleri yapmak, kredi tutarına göre 2.000 veya 4.000 TL puan toplamak yeterli olacaktır.

Turuncu Ekstra programı, her 1 TL'lik alışveriş veya fatura ödemesi karşılığında 1 puan kazandırmaktadır. Bu sayede müşteriler, düzenli harcamalarıyla puan biriktirerek avantajlardan faydalanabilirler.

Kredi, en fazla 24 ay vadeli olarak verilmektedir ve belirlenen faiz oranı ilk kredi kullanımında geçerlidir. Bu sayede müşteriler, ihtiyaçlarına uygun ödeme planlarıyla kredi kullanabilirler.

ING Bank'ın sunmuş olduğu bu kampanya, nakit ihtiyacı olan müşterilere uygun faizli kredi imkanı sunarak mali açıdan rahatlama sağlamayı hedeflemektedir. İlk defa müşteri olan vatandaşlar, Turuncu Ekstra programına katılarak ve Banka Kartı ile fatura ödemelerini gerçekleştirerek kredi fırsatından yararlanabilirler.

Müşteriler, bu kampanya sayesinde ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirler. ING Bank'ın düşük faizli kredi imkanı, müşterilere finansal açıdan esneklik ve destek sağlayarak hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR