ING Bank Turuncu Ekstra’lılara % 16 Hoş Geldin Faizi Veriyor! ING Bank ile Alt Limit Olmadan Her Gün Kazanma Fırsatı Kaçırmayın!

ING Bank’tan e- Turuncu Hesap açtıran herkes % 16 Hoş Geldin Faizi ile alt limit olmadan birikimini hesaba yatırır yatırmaz kazanmaya başlıyor.

ING Bank Turuncu Ekstra’lılara % 16 Hoş Geldin Faizi Veriyor! ING Bank ile Alt Limit Olmadan Her Gün Kazanma Fırsatı Kaçırmayın!
Yayın Tarihi: 26.11.2020 22:30:00

ING Bank’ın avantajlı kampanyaları devam ediyor. Düzenlediği birçok kampanya ile müşterilerinin hem işlemlerini kolaylaştıran hem de kazanç elde etmelerini sağlayan ING Bank, bol kazançlı bir kampanyayı daha müşterilerinin hizmetine sundu.

ING Bank’tan e- Turuncu Hesap açtıran herkes % 16 Hoş Geldin Faizi ile birikimini bankaya yatırır yatırmaz kazanmaya başlıyor.

e-Turuncu Hesap ile alt limit olmadan biriktirerek günden güne kazanma imkanı sunuluyor.

ING Bank, “Siz de aç çok demeden biriktiren 2.5 milyon ING’liye katılın” sloganıyla herkesi e-Turuncu Hesap açtırmaya davet ediyor.


e-Turuncu Hesap ve % 16 Hoş Geldin Faizi ile ilgili ING Bank’tan yapılan açıklama şöyle:
 
Şubesi olmayan, yeni nesil bir vadeli mevduat hesabı, e-Turuncu Hesap! 

e-Turuncu Hesap’ı açtırmak için şubeye gitmeye gerek yok.
e-Turuncu Hesap’ın kazançlı dünyasına katılmak ve bankacılık işlemlerinizi dijital kanallardan kolayca gerçekleştirmek için, ATM, ING İnternet Şubesi, ING Mobil veya Telefon Bankacılığı üzerinden e-Turuncu Hesap’ınızı açabilirsiniz.  

Neden e-Turuncu Hesap? 
  • Şubeye gitmek yerine dijital kanalları kullanarak her zaman daha avantajlı faiz oranı kazanırsınız.
  • Alt limit yok. Maaşınız ne kadar olursa olsun, hesapta durduğu her gün değerlenir.
  • 1 yıl boyunca güncel Hoş Geldin Faizi* ile kazanırsınız. Devamında, Turuncu Ekstra'lı iseniz Ayrıcalıklı Faiz oranları ile kazanmaya devam edersiniz.
  • Turuncu Ekstra'lı olarak ayda 750 TL harcama yaptığınızda, bir sonraki ay e-Turuncu Hesap’tan EFT/havale masrafı** ödemezsiniz.
  • Para çektiğinizde ya da yatırdığınızda vadeniz  bozulmaz.
  • Faiz kazancınız günlük*** olarak hesabınıza geçer.
  • Türk Lirası, Dolar, Euro, Altın ve İngiliz Sterlini seçenekleri ile hesap açabilirsiniz.
*Daha önce Turuncu Hesap açmadıysanız Hoş Geldin Faizi’nden 12 ay boyunca yararlanabilirsiniz. Bu süre içerisinde Hoş Geldin Faizi oranınız, piyasa koşullarına göre günlük olarak yukarı ya da aşağı yönde güncellenerek birikimlerinizin piyasa koşullarında değerlenmesini sağlar. Ürünün güncel faiz oranlarını görmek için lütfen tıklayın.
** ING İnternet Şubesi ve ING Mobil üzerinden yapılan işlemlerde, masraf ödemezsiniz. 
***Cuma günü itibariyle, hesabınızda bulunan bakiyeniz 3 gecelik faiz almak üzere bağlanır ve faiz getiriniz pazartesi günü hesabınıza yansır. Hafta sonu hesaptan para çekerseniz, 3 gecelik faiziniz hesapta kalan bakiyeniz üzerinden işler. Para eklerseniz faiz, cuma günü saat 17:00’ye kadar hesabınızda olan bakiyeniz üzerinden işler.
 
e-Turuncu Hesap'ın özellikleri neler?
  • Daha önce Turuncu Hesap açmadıysanız Hoş Geldin Faizi'nden 12 ay boyunca yararlanabilirsiniz. Bu süre içerisinde Hoş Geldin Faizi oranınız, piyasa koşullarına göre günlük olarak yukarı ya da aşağı yönde güncellenerek birikimlerinizin piyasa koşullarında değerlenmesini sağlar. Yani faiz, günlük olarak işler. 
  • Hoş Geldin Faizi süresi sonrasında, Turuncu Ekstra'lı iseniz Ayrıcalıklı faiz oranları ile, Turuncu Ekstra'lı değilseniz güncel faiz oranları ile birikim yapmaya devam edersiniz. 
  • Hesap açmak için alt limit gerekmez. İsterseniz 100 TL'nizi bile e-Turuncu Hesap'ta değerlendirebilirsiniz. 
  • e-Turuncu Hesap'a sadece dijital kanallardan (ATM, ING İnternet Şubesi, ing.com.tr, ING Mobil veya Telefon Bankacılığı) başvurabilirsiniz.
  • Turuncu Ekstra'lı olarak ayda 750 TL harcama yaptığınızda, bir sonraki ay e-Turuncu Hesap'tan EFT/havale masrafı ödemezsiniz. Düzenli veya Otomatik Fatura Talimatı verebilmek için diğer hesaplarınızı kullanmanız gerekir. 
  • ATM'lerden* para çekebilir ve yatırabilirsiniz. 
  • Faiz oranları, yıllık basit brüt oranlardır. Hafta içi saat 17.00'den önce para yatırdığınızda, aynı gün faiz kazanmaya başlarsınız. 
  • Hoş Geldin Faizi ve avantajlı Ayrıcalıklı Faiz 1.500.000 TL, 250.000 USD, 250.000 EUR, 4.500 Gram Altın ve 250.000 GBP'ye kadar geçerli olduğundan, bakiyenizin bu tutarın üstüne çıkması durumunda aşan kısmına daha düşük faiz oranı uygulanır. 
  • Diğer bankalardan yapılan döviz transferlerinde INGBTRIS SWIFT kodunu kullanmanız gerekir. 
* Dolar ve Euro cinsinden para çekip yatırmak için döviz işlemlerine açık ATM’leri kullanabilirsiniz.
 

Maaşımı e-Turuncu Hesap'ta nasıl değerlendirebilirim?

Her ayın birinde maaş aldığınızı ve ayın 10’unda kredi kartı veya kira ödemenizin oluğunu varsayalım. Kiranızı veya kredi kartı borcunuzu ödeyene kadar geçen 10 günlük sürede, maaşınızı vadesiz hesabınızda bekletmek yerine, e-Turuncu Hesap’ta tutarak her gün faiz kazanabilir ve paranızı değerlendirebilirsiniz. 

Üstelik Turuncu Ekstra'lı olarak ayda 750 TL harcama yaptığınızda, bir sonraki ay e-Turuncu Hesap'ın ücretsiz EFT/havale özelliği sayesinde ödemelerinizin günü geldiğinde, hiçbir ücret ödemeden e-Turuncu Hesap’tan yapabilirsiniz.

% 16 güncel Hoş Geldin Faizi nasıl kazanırım?
  • Turuncu Ekstra ile e-Turuncu TL Hesap'ınıza %2 ek faiz kazanırsınız. Bunun için e-Turuncu Hesap açılışınıza ek olarak Turuncu Ekstra programına dahil olmanız gerekir.
  • Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın en az 750 TL'sini Turuncu Ekstra Kart'ınızla yaparak veya vadesiz hesabınızdan fatura ödeyerek, bir sonraki ay Turuncu ya da e-Turuncu TL Hesaplarınızda %2 ek faiz kazanabilirsiniz. Turuncu Ekstra hakkında detaylı bilgi için tıklayın.  

Ayrıcalıklı Faiz oranlarından nasıl yararlanırım?

Hoş Geldin Faizi süreniz dolduysa, güncel Ayrıcalıklı Faiz Oranları ile kazanmaya devam edebilirsiniz. Aylık harcamalarınızın en az 750 TL'sini Turuncu Ekstra Kart'ınızla yaparak veya vadesiz hesabınızdan fatura ödeyerek Ayrıcalıklı Faiz'den yararlanabilirsiniz. Ayrıcalıklı Faiz oranları hakkında detaylı bilgi için tıklayın.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR