ING Bank’tan E-Turuncu Altın Hesap İle Çifte Kazanç Fırsatı

ING Bank’lılar, e-Turuncu Altın Hesap ile çifte gelir elde ediyor. e-Turuncu Altın Hesap ile birikimler gram altın cinsinden değerlenirken %0,50 güncel Hoş Geldin Faizi ile değerine her gün değer katıyor.

ING Bank’tan E-Turuncu Altın Hesap İle Çifte Kazanç Fırsatı
Yayın Tarihi: 10.11.2020 22:30:00

ING Bank’lılar, e-Turuncu Altın Hesap ile çifte kazanıyor. e-Turuncu Altın Hesap ile birikimler gram altın cinsinden değerlenirken %0,50 güncel Hoş Geldin Faizi ile değerine her gün değer katıyor.
 
“Altın mı kazançlı? Faiz mi? İkisi neden bir arada olmasın ki?” sloganıyla e-Turuncu Altın Hesap modelini hayata geçiren ING Bank müşterilerine çifte kazanç sağlıyor.

Şimdi ING'lileri e-Turuncu Altın Hesap'ta çifte kazanç bekliyor. Birikimleriniz gram altın cinsinden değerlenirken %0,50 güncel Hoş Geldin Faizi ile değerine her gün değer katıyor.

Neden e-Turuncu Altın Hesap?

Faiz kazancının günlük olarak hesabınıza geçtiği bu yatırım modelinde, altın değer kazandıkça, birikimler de değerleniyor, hem altının getirisinden hem de günlük faiz getirisinden faydalanılıyor.
 
ING Bank tarafından yapılan açıklamada, e-Turuncu Altın Hesabın avantajları ile ilgili şu bilgiler yer alıyor:
  • e-Turuncu Altın Hesap ile 1 yıl boyunca Hoş Geldin Faizi ile kazanırsınız. 
  • Altın birikimleriniz güvenle değerlenirken, vade derdi olmadığından dilediğiniz zaman faizi bozulmadan gram altın birikimlerinize erişebilirsiniz. 
*Turuncu Hesap ailesinden herhangi birini ilk kez açıyorsanız Hoş Geldin Faizi’nden 12 ay boyunca yararlanabilirsiniz. Hesaba uygulanan faiz oranları piyasa koşullarına göre günlük olarak yukarı ya da aşağı yönde güncellenerek birikimlerinizin piyasa koşullarında değerlenmesini sağlar.
 
e-Turuncu Altın HesapFaiz oranıFaiz işleyebilmesi için gereken minimum tutar*
Hoş Geldin Faiz Dönemi%0,50366 gram altın
Hoş Geldin Faiz Dönemi Sonrası%0,25732 gram altın

* Hesaba faiz işleyebilmesi için minimum faiz tahakkukunun 0,01 ve üzeri olması gerekir. Bu nedenle, hesaptaki bakiye yukarda belirtilen minimum tutar üzerinde olduğunda bakiyenin tamamı için faiz kazancı elde edilir.

** Toplam bakiyenin 4.500 Gram Altın'ı aşması durumunda, sadece aşan kısmına %0,01 faiz uygulanır.

İşte e-Turuncu Altın Hesap ile İlgili Merak Ettikleriniz
Alt Limit Var Mıdır?

Hesap açmak için alt limit yoktur. Ancak Turuncu ve e-Turuncu Hesap’taki birikimlere faiz işleyebilmesi için minimum faiz tahakkukunun 0.01 ve üzeri olması gerekir. Bu nedenle hesaptaki bakiye, faiz tablosunda belirtilen minimum tutar üzerinde olduğunda faiz kazancı elde edilir. Faiz oranı hesapta bulunan bakiyenin tamamı için işleyecektir.

Üst Limit Var Mıdır?

Hoş Geldin Faiz oranı ve Hoş Geldin süresi sonundaki faiz oranları 4.500 Gram'a kadar geçerlidir. Bakiyenin bu tutarı aşması durumunda, sadece aşan kısma daha düşük bir faiz oranı uygulanır.


Hesaba Nasıl Altın Yatırabilirim?

Bankamızdaki hesaplarınızdan aynı bir döviz alır gibi ( Dolar, Euro vb) gram cinsinden altın alımı gerçekleştirebilirsiniz.

Altın Birikimlerime İstediğim Zaman Nasıl Ulaşabileceğim?

Gram altınlarınızı TL ya da dövize çevirerek para transferi yapabilir, şubelerden ya da ATM’lerden para çekme işlemi yapabilir ya da daha fazla gram altın alımı yapabilirsiniz.

Hesaba Fiziki Olarak Altın Çekip Yatırabilir Miyim?

Hesaba fiziki olarak altın yatırılamaz. İşlemler gram bazında döviz alım satımı şeklinde gerçekleştirilir. Altın alım-satım işlemleri kaydi olarak yapılmakta olup, fiziki işlem yapılmamaktadır. Altın fiyatları piyasa koşullarına göre yukarı ya da aşağı yönde değişkenlik gösterir.

Başka Bankadaki Gram Altın Birikimimi E-Turuncu Altın Hesap’a Transfer Edebilir Miyim?

Başka Bankalardan ING'ye, veya ING'den diğer Bankalara fiziki ve kaydi altın transferi yapılamamaktadır. Gram Altın transferini sadece ING’deki başka Altın hesaplarına havale olarak yapabilirsiniz.

Faiz İşleyişi Nasıldır?

Faiz tahakkuku gram olarak yapılır ve stopaj oranı %5'tir.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR