ING Bank'tan emeklilere kredi müjdesi!

ING Bank emekli vatandaşlara 2 müjde birden duyurdu!

ING Bank'tan emeklilere kredi müjdesi!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 18:00:00

ING Bank'tan emekli vatandaşlara bir müjdeli haber daha. Bankaların emeklilere dair verdiği promosyonlar artmaya devam ediyor. Özel ve kamu bankaları emekli vatandaşlara emekli aylıklarına kendilerine taşıdığı takdirde yüksek rakamlı promosyonlarla ek olarak bazı kampanyaları da açıklamaya başladı.

Bankalar şu sıralar özellikle emeklilere düşük faizli kredi vererek müşteri portföyünü genişletmeyi amaçlıyor. Son olarak ING Bank'tan emeklilere kampanya üzerine kampanya duyuruları gelmeye devam etti . ING Bank emekli aylıklarına bankasına taşıyan emekli vatandaşlara 12.300 TL promosyon yanı sıra ING ve Pegasus işbirliğiyle bol bol uçuş puanı ve beklenen kredi müjdesini duyurdu.


HEM KREDİ HEM PROMOSYON MÜJDESİ

ING Bankası emeklilerin aylıkların kendisine taşıması durumunda 12.300 TL promosyonu sadece üç yıl vatandaşların ING Bank'tan emekli aylıklarına alma taahhüdü vermesi karşılığında emeklilere veriyor. ING Bank ayrıca bankasından kredi alacak olan emekli vatandaşlara çok düşük faizler ve 36 aya varan vade seçenekleriyle ihtiyaç kredisi kampanyasını da müjdeledi. Bu kapsamda ING Bank'tan kredi çekecek olan emekli vatandaşlar çok düşük faizli ihtiyaç kredisini kullanabilecekler. Bunun içinde yine tek şart emekli vatandaşların emekli maaşlarını ING Bankası’ndan çekmesi.

Emekli vatandaşlar emekli aylıklarına ING Bank'a taşıyıp üç yıl boyunca bu bankada kalma sözü verirlerse hem 12.300 TL promosyon hem de çok düşük faizlerle ihtiyaç kredisinin sahibi olacaklar. ING aynı zamanda Pegasusla yaptığı işbirliği sonucu kredi kartında bol bol uçuş puan kazanma fırsatını da yine emeklilere sunduğunu açıkladı. Emekli maaşına ING Bank'a taşımak isteyen emekliler kendilerine en yakın ING Bank şubesine giderek işlemleri hızlıca başlatabiliriz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR