ING Bank’tan yeni kredi paketi açıklandı! Yüzde 0,79 kredi faiz oranı ile hemen kredi kullanın!

ING Bank özel bankaların içerisinde en düşük kredi faiz oranları ile beraber düşük kredi veren bankalar arasında yer almaktadır. Özellikle Korona virüs gündeminden sonra alınan kararlar doğrultusunda vatandaşın her türlü ihtiyacını düşük kredi faiz oranlarından karşılamaktadır.

ING Bank’tan yeni kredi paketi açıklandı! Yüzde 0,79 kredi faiz oranı ile hemen kredi kullanın!
Yayın Tarihi: 9.06.2020 15:40:00

ING Bank özel bankaların içerisinde en düşük kredi faiz oranları ile beraber düşük kredi veren bankalar arasında yer almaktadır. Özellikle Korona virüs gündeminden sonra alınan kararlar doğrultusunda vatandaşın her türlü ihtiyacını düşük kredi faiz oranlarından karşılamaktadır. 15 Mart 2020 tarihinde başlatılan yüzde 0,79 kredi faiz oranları ile kredi başvurusu yapan vatandaşlarımızın ilk ödemeleri başladı bile. Ancak son günlerde duyurulan kamu bankaları kredi kampanyalarından sonra ING Bank’ta elinden geleni yaparak en düşük kredi faiz oranlarını sunmaya çalışmaktadır. İşte tüm ayrıntılar…

Korona virüs sürecinin sonlanması ile hayatın normalleşmeye doğru ilerlemesine doğru insanların acil nakde ihtiyacı var. Bankalar bunu çok iyi bildiği için ellerinden gelenin en iyisini sunmaya çalışıyorlar. Özellikle ING Bank, özel bankalar arasında en rekabetçi kredi veren bankalar arasında ING Bank yer almaktadır. Finansal olarak insanların desteklenmesi ve “Paranın en değerli olduğu yer” sloganı ile beraber çalışan ING Bank, yeni aldığı kararlar doğrultusunda kamu bankalarının verdiği kredi tekliflerine yaklaşmaya çalışıyor. Özellikle kredi satışı konusunda 2020 yılı Korona virüs gündeminde kamu bankalarına yetişmeye çalışan ING Bank, artık yüzde 0,79 kredi faiz oranları ile beraber kredi vermektedir. İhtiyaç kredisi yüzde 0,79, yüzde 0,82 faizle taşıt kredisi KOBİ’lere özel olarak kredi teklifleri sunmaktadır. Çeşitli başlıklar altında müşterilere kredi verebilmektedir. Korona virüs sürecinin ardından normalleşme dönemi başlarken bankaların kredi kampanyaları ardı ardına açıklanmaya başlandı. Önce kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından açıklanan kredi kampanyalarına Türkiye İş Bankası ile devam edilmişti. Son olarak ise ING Türkiye yeni bir kredi kampanyası düzenlediklerini ve müşterilerin kullanımına sunulduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar…

ING BANK ŞUBEYE GİTMEDEN KREDİ VERİYOR!

ING Türkiye tarafından açıklanan kredi kampanyasında dörtlü avantaj paketi bulunuyor. Buna göre aylık yüzde 0,79 faizle ihtiyaç kredisi, yüzde 0,82 faizle taşıt kredisi ve KOBİ'lere özel yüzde 0,85 faizle çeşitli başlıklarda müşterilere kredi kullandırılacak. ING Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre hazırlanan avantaj paketi kapsamında mobilya ve beyaz eşya sektöründe yerli üretim yapan firmalarla alakalı olarak da bir çalışma yapıldı. Buna göre Vestel, Arçelik, Beko, Modalife, İstikbal, Bellona, Mondi, Weltew ve Vivense markalarının anlaşmalı mağazalarında 750 TL ile 40.000 TL arasındaki alışverişlerde peşin fiyatına taksit imkânı sunulacak. Bu kredi için herhangi bir sigorta veya başka masraf tahsil edilmeyecek. Bundan yararlanmak isteyen vatandaşlar alışveriş yaptıkları mağaza üzerinde işlemlerini yaparak kredilerini anında kullanabilecekler.


EN UYGUN FAİZLİ KREDİ VEREN BANKALAR ARASINDA ING BANK BİRİNCİ!

Yeni kredi paketlerinde yer alan bilgilere göre en değerli kredi paketleri kamu bankalarından sonra sırada ING Bank yer almaktadır. Tüm özel bankalardan daha avantajlı kredi teklifleri sunmaktadır, yüzde 0,79 ihtiyaç kredisi, yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi ve KOBİ’lere özel olarak yüzde 0,85 kredi faiz oranı vermektedir. Bu bağlamda sıfır ve ikinci el satın alacak olan kişiler ING Bank’tan kredi başvurusu yapabilirler. 18 ay ile 60 ay arasında vade oranı sunabilen ING Bank, taşıt kredisi, KOBİ kredisi gibi özel kredi başvuruları sadece ING Bank şubelerinden yapılıyor.

ING BANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ
ING BANK KONUT KREDİSİ BAŞVURU RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
ING BANK TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU RANDEVURU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR