ING QNB Akbank İş Bankası ve Denizbank'tan Borç Kapatma Kredisi! İşte Faiz Oranları

Borç transfer kredisi kullanarak bankaların tümüne olan kredi ve kartı borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar, son dakika değişen faiz oranlarıyla birlikte araştırmalara başladı. En uygun faizle borç kapatma - transfer kredisi nasıl kullanılır?

ING QNB Akbank İş Bankası ve Denizbank'tan Borç Kapatma Kredisi! İşte Faiz Oranları
Yayın Tarihi: 11.08.2020 21:33:00

Borç transfer kredisi kullanarak bankaların tümüne olan kredi ve kartı borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar, son dakika değişen faiz oranlarıyla birlikte araştırmalara başladı. En uygun faizle borç kapatma - transfer kredisi nasıl kullanılır? Kısa süre önce bankaların borç kapatma kredilerindeki faiz oranları %0,79'u görmüşken şimdilerde %1'in üzerine çıkmış durumda! Peki İng bank, QNB, Akbank, İş Bankası ve Denizbank borç kapatma kredisi faiz oranları yüzde kaç? Detaylar haberimizde sizlerle...

Son olarak Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan düşük faizli - uygun maliyetli kredi kampanyalarının ardından vatandaş da borç kapatma ve borç transfer kredilerini araştırmaya başlamıştı. Özellikle birden fazla bankaya kredi veya kredi kartı borcu bulunan vatandaşlar, kullandıkları kredi borç kapatma kredileri ile borçlarını tek elde toplayarak adeta yapılandırmış oluyordu.

Son gelen haberlerle birlikte borç kapatma kredilerinde faiz oranları yükseldi! Özel bankalarca sağlanan transfer kredilerinde faiz oranları artmaya başladı. Hâl böyle olunca birçok kişi de şuan en uygun borç kapatma kredisi veren banka hangisi? Sorusunun yanıtını aramaya başladı.

BANKALARIN BORÇ TRANSFER KREDİLERİNDE FAİZ ORANLARI YÜKSELİYOR


Özel bankalarda borç transfer (kapatma) kredilerinin faiz oranları yükselişe geçmiş durumda. %0,79 bandından başlayan faiz oranları an itibariyle %1'in üzerine çıktı. Ayrıca ING Bank, özel koşullar altında sunduğu %0,79'luk faiz oranını yükseltti. ING Bank 0,79 faiz oranı için banka müşterilerinde en az 1850 kredi puanı (notu) arıyordu. 

BANKALARIN BORÇ TRANSFER KREDİSİ FAİZ ORANLARI (GÜNCEL)

Son dönemde Merkez Bankası ve Özel Bankalardan gelen adımlarla birlikte faiz oranları değişmeye başladı. Hafta başından hafta sonuna dek aşağıda yer verilen faiz oranlarında da değişiklikler olabilir. İşte güncel Bankaların borç transfer kredisi faiz oranları:

- QNB Finansbank borç transfer kredisinde faiz oranını %1,12 olarak güncelledi.
- Garanti Bankası borç transfer (kapatma) kredisinde faiz oranı konusunda kişiye özel teklifler sunuyor. Siz de banka şubelerine giderek kendinizle ilgili sunulan teklifi ve faiz oranını öğrenebilirsiniz.
- Denizbank'ın güncel borç transfer kredisi faiz oranı vadeye göre belirleniyor ve 0,79'dan başlayıp %1,09'a kadar çıkabiliyor.
- ING Bank'tan güncel borç transfer kredisi faiz oranı %0,99'dur.
- Aktif Bank güncel borç transfer kredi faiz oranı ise %1,98'dir.
- Son olarak Akbank'ta güncel borç transfer kredisi faiz oranları yalnızca kredi kartı borçları için %1,25 olarak uygulanmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR