İnstagram çöktü mü? İnstagram neden girilmiyor ne zaman düzelecek

İnstagram çöktü mü? İnstagram erişim sağlanamıyor neden girilmiyor İnstagram ne zaman düzelecek? Sosyal medya platformu İnstagram'a girenler an itibariyle hatayla karşılaşıyor. İnstagram'da fotoğraflar yüklenemiyor.

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden girilmiyor ne zaman düzelecek
Yayın Tarihi: 17.07.2019 15:41:00

İnstagram an itibariyle çöktü. En büyük sosyal medya platformları arasında yer alan İnstagram hata veriyor. İnstagram'a giren kullanıcılar, fotoğrafları görüntüleyemiyor, akış yenilenemiyor ve hikayeler izlenemiyor.

İnstagram'ın çökmesiyle birlikte kullanıcılar, instagram çöktü mü? İnstagram ne zaman düzelecek? Sorularının yanıtını aramaya başladı. İnstagram kullanıcıları, bir anda çöken instagram nedeniyle Instagram'a ulaşamıyor. Peki instagram kısa süre içinde düzelecek mi?

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ NE ZAMAN DÜZELECEK?

İnstagram kullanıcıları, bir anda çöken instagram platformunu ile birlikte, sosyal medya paylaşımlarına erişim sağlayamıyor. İnstagram kullanıcıları sorunun bir an evvel çözülmesini istiyor. İnstagram teknik ekibinin konuyla ilgili çalışamalara başladığı ve Instagram çökme sorununun biraz sonra çözüleceği öğrenildi.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR