instagram ne zaman geri gelecek? instagram ne zaman düzelecek

instagram ne zaman geri gelecek? instagram ne zaman düzelecek. uzun zamandır geri gelmeyen instagram için artık gelme saati merak ediliyor. instagram ne zaman kendine gelecek. instagram ne oldu, neden düzelmiyor.

instagram ne zaman geri gelecek? instagram ne zaman düzelecek
Yayın Tarihi: 3.07.2019 21:28:00

instagram ne oldu? instagram neden geri gelmiyor. instagram çöktü ve uzun zamandır geri gelmiyor. instagram ne zaman düzelecek merak ediliyor. Sosyal medyada instagram akıbeti merak ediliyor. instagram ne zaman kendine gelecek. Hem hikaye hem gönderi kısmı çöktü. instagram neden geri gelmiyor. instagram düzelme saati merak ediliyor.

instagram ne zaman düzelecek?

instagram düzelmesiyle ilgili ilk açıklama geldi. Sunucularda yapılan fotoğraf arşiv ve küçükleştirme çabası sebebiyle 8 saat sürecek bir güncelleme yapılacak. instagram güncellesi şu an itibariyle 5 saati doldurdu. instagram için gece 12'den önce düzelme ihtimali yok gibi duruyor.


İnstagram ne oldu?

instagram, yetkilileri ilk açıklamalarıyla güncelleme saati ve sebebi belli oldu. Tüm dünyada çöken İnstagram Türkiye'de zaman geçtikçe daha da zor kendine geldi. İnstagram yapılacak güncelleme birazdan tamamlansa da akıbetiyle ilgili saat bilgisi yayınlandı.

İnstagram 00.00 itibariyle stabil olarak çalışacak. İnstagram çöktü tüm dünyada 1. sırada oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR