İnstagram yaşlandırma Uygulaması hangisi İnstagram yaşlandırma programı adı ne

İnstagram platformunda yaşlandırma tekniğiyle fotoğraf paylaşma trendi başladı. Yerli yabancı birçok ünlünün kullandığı merak edilen instagram yaşlandırma uygulaması hangisi? Hangi programla bu tür fotoğraflar yapılıyor adı ne? Sizler için araştırdık...

İnstagram yaşlandırma Uygulaması hangisi İnstagram yaşlandırma programı adı ne
Yayın Tarihi: 15.07.2019 23:21:00

İnstagram'da yaşlandırma tekniği ile paylaşılan fotoğraflar dikkat çekiyor. Birçok ünlü de yaşlandırma programı ile instagramda pozlarını paylaşmaya devam ediyor. İnstagram kullanıcıları İnstagram yaşlandırma uygulaması araştırıyor. Yaşlandırılmış yüzlerle paylaşılan trend fotoğraflar için hangi uygulama kullanılıyor? Bu soru instagram kullancılarını meraklandırdı.

İnstagram'da yaşlanmış fotoğraflar paylaşılmaya başlandı. "Yaşlandırma" tekniği kullanılarak hazırlanan fotoğraflarda, birçok ünlü ismin yaşlılık halleri hayrete düşürüyor. İnstagram kullanıcıları, kendi hesaplarında da yaşlanmış fotoğraflar paylaşmak için kolları sıvadı. İnstagram'da yaşlanmış fotoğraf paylaşmak için FaceApp uygulamasını kullanabilirsiniz. FaceApp uygulaması ile yüzünüzü yaşlandırabilir, 30-40 yıl sonraki halinizi instagramda takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

İNSTAGRAM YAŞLI FOTOĞRAFLAR TREND OLDU BİRÇOK ÜNLÜ PAYLAŞTI

İnstagram'da yerli yabancı birçok ünlü yaşlandırılmış fotoğraflarını paylaşıyor. İnsanların yüzü "yaşlandırma" tekniğiyle, FaceApp uygulamasından kolayca yaşlandırılıyor. Yaşlandırılmış yüzler, instagram kullanıcılarının yaşlılık hallerini gözler önüne seriyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR