İnternetten Kız Arkadaş Bulmanın İpuçları

Teknoloji giderek daha hızlı gelişiyor ve yenilikleri de beraberinde getiriyor. Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre artık çiftlerin %40’ı online arkadaşlık sitelerinden tanışıyor. Dışarıda arkadaş vasıtasıyla yeni insanlarla tanışma oranı ise %27’lere kadar düşmüş durumda.

İnternetten Kız Arkadaş Bulmanın İpuçları
Yayın Tarihi: 7.12.2019 10:11:00

Teknoloji giderek daha hızlı gelişiyor ve yenilikleri de beraberinde getiriyor. Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre artık çiftlerin %40’ı online arkadaşlık sitelerinden tanışıyor. Dışarıda arkadaş vasıtasıyla yeni insanlarla tanışma oranı ise %27’lere kadar düşmüş durumda. Yani artık insanlar başkalarıyla tanışmak için kafelere, barlara ya da restoranlara gitmiyor, daha çok online platformları kullanıyor. Çiftlerin internetten tanışma oranı bu denli arttığına göre online platformlardaki rekabet de giderek artıyor demektir. Bu rekabet içerisinde öne çıkmak ve kendinizi daha fazla görünür hale getirmek için bazı şeyler yapmanız gerek. Sizin için hazırladığımız bu yazıda sizinle internetten kız arkadaş bulmanın ipuçlarını paylaşacağız.

İlk yapmanız gereken şey ve belki de en önemlisi kendinize uygun bir tanışma sitesi ya da uygulaması bulmak. Bunun için onlarca siteden ya da uygulamadan birini seçmeniz gerekiyor. Her uygulamayı denemek ve hepsine üye olmak zaman ve para kaybına neden olabilir. Bunun yerine online arkadaşlık sitelerinin karşılaştırıldığı bir siteye girip kullanıcı yorumlarını, sitelerin özelliklerini ve Premium üyelik ücretlerini görüntüleyebilirsiniz. Böylelikle yeni bir kız arkadaş bulmak konusunda zamandan ve paradan tasarruf etmiş olacaksınız. Size uygun tanışma platformunu bulduktan sonra aşağıdaki tavsiyelere uyarak kendinize bir kız arkadaş bulabilirsiniz. İşte internetten kız arkadaş bulmak için dikkat etmeniz gerekenler.

Kullandığınız siteye ya da uygulamaya elinizden geldiği kadar fazla fotoğraf yükleyin ve dış görünüşünüze önem verin. Unutmayın, ilk izlenim her zaman çok önemlidir. Özellikle de online platformlarda. Fotoğraflara gereken dikkati göstermezseniz yeni bir kızla tanışma şansınız önemli ölçüde düşecektir. Yani online arkadaşlık sitelerinde ve uygulamalarında kadınların sizi tanımak ve sizinle buluşmak istemesi için yapmanız gereken ilk ve en önemli şey farklı mekanlarda çekilmiş, güzel ve bakımlı göründüğünüz ve arkadaşlarınızla olan fotoğraflara sahip olmaktır. Böylece sosyal biri olduğunuz mesajını da vermiş olursunuz. Bu da kadınların hoşuna gider.

Kendiniz hakkında gerektiği kadar bilgi vermeye dikkat edin çünkü online arkadaşlık sitelerinde ya da uygulamalarında sizden istenen kişisel bilgilere ve size sorulan sorulara çok kısa şekilde cevap verirseniz ya da yazarsanız profilinizi ziyaret eden kadınların ilgisini çekemeyebilirsiniz. Bu kadar kısa cevaplar görmek kadınlarda özensiz biri olduğunuz imajını yaratabilir ve bu da yeni kızlarla tanışma şansınızı düşürür. Bu yüzden kendiniz hakkında detaylı bilgiler verin ve sorulara özenle, düzgün bir Türkçe ile cevap vermeye dikkat edin. Ancak aşırıya da kaçmayın, kendinizden çok fazla bahsetmek profilinizi inceleyen kadını sıkabilir. Biraz merak uyandırmak her zaman iyidir.   


İlk mesajı atan siz olun. Unutmayın ki kadınlar her zaman ilk adımı erkeklerin atmasını bekler, özellikle de online platformlarda. Fakat attığınız ilk mesajın nasıl olduğu da son derece önemli. Çünkü karşınızdaki kadının ilgisini ilk mesajdan çekmek ve onun size dönüş yapmasını sağlamak için orijinal ve ilgi çekici şeyler söylemeniz gerekmekte. Yani klasik “Selam, nasılsın?” girişinden çok kendi hayal gücünüze güvenin ve karşınızdaki kadını heyecanlandırmayı deneyin. Eğer cevap almazsanız konuşmakta ısrarcı olmayın, bu kadınları kesinlikle itecektir. Karşınızdaki kadın o anda sizinle konuşmak istemiyor ya da sizi kendi zevkine uygun bulmamış olabilir. Belki de doğru zaman geldiğinde o da size yazacaktır. Bu yüzden ısrarcı olmamakta fayda var.



Online arkadaşlık sitelerinden ya da uygulamalarından kız arkadaş bulmak istediğiniz zaman dikkat etmeniz gereken diğer önemli noktalardan bir diğeri de önyargılı olmamaktır. Güvenliğiniz açısından profiline baktığınız kişinin gerçek olup olmadığından emin olduktan sonra yapmanız gereken şey fotoğraflara bakmak ve verilen bilgileri okumaktır. Ancak buradaki önemli nokta yeniliklere ve farklılıklara açık olmakta. Tanımanız halinde seveceğiniz insanları yalnızca zevkleriniz uyuşmuyor diye elemenize hiç gerek yok. Online bir platform üzerinde olduğunuzdan ilk olarak dış görünüşüne bakacağınız kadının kişisel özellikleri ilginizi çekmiyorsa hemen vazgeçmeyin. Belki de konuştukça birbirinize ısınırsınız ve güzel bir ilişkiye başlarsınız.

Son olarak internetten kız arkadaş bulmaya çalışırken kendiniz ve hayatınız hakkında her zaman dürüst olmanızı öneriyoruz. Çünkü karşınızdaki kadını sanal platformda yalan söyleyerek etkileseniz bile onunla ilk buluşmanızı gerçekleştirdiğiniz ya da bir ilişkiye başladığınız zaman her şey er geç ortaya çıkacaktır. Mutlu bir ilişkinin yolu da karşılıklı sadakat ve dürüstlükten geçtiği için karşınızdaki kadına karşı dürüst olmak size her zaman avantaj sağlar. Kadınlar kendilerine sadık kalan ve yalan söylemeyen erkeklere son derece değer verir. Ciddi ve uzun bir ilişki arıyorsanız bu noktaya özellikle dikkat etmeniz gerekmekte.

Siz de kendinize uygun arkadaşlık sitesini online arkadaşlık sitelerinin karşılaştırıldığı bir siteden seçip seçtiğiniz siteye kayıt olduktan sonra verdiğimiz ipuçlarını kullanarak yeni kadınlarla tanışma şansınızı artırabilirsiniz. Unutmayın ki her gün binlerce çift internetten tanışıyor, neden siz de onlardan biri olmayasınız?  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR