iPhone 15 tartışma yaratacak renk ile çıkıyor

Apple iPhone 15 serisi için renk tercihlerini açıkladı.

iPhone 15 tartışma yaratacak renk ile çıkıyor
Yayın Tarihi: 23.08.2023 11:39:00

Apple, heyecanla beklenen iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri için renk konusu belli olmaya başladı. Teknoloji devi şirket yeni modeli için en az beş farklı renk seçeneği sunacak.

Apple’ın iPhone 15 serisi için detaylar gelmeye devam ediyor. Eylül ayında görücüye çıkacka olan iPhone 15'in kuşkusuz en merak edilen özelliği renk seçeneği. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri için en az beş renk seçeneği sunulacağı iddia edilmişti. Peki ama bunlar hangi renk olacaktı?

Apple'ın iPhone 15 serisinde bir ilk yaparak her cihaza renk uyumlu örgülü USB-C kablo çıkartmayı planladığı bilgisini de hemen verelim. Yani bugüne kadar iPhone kullancılarıhangi renk iPhone modeli alırsa alsın beyaz kauçuk kabloya sahipti. Apple iPhone 15 ile örgülü kablolara geçiyor. Bu kablolarda yeni iPhone serisinde renklerle uyumlu olacak.


İPHONE 15 SERİSİ RENK SKALASINDA DA BİR İLK YAŞATACAK!

Peki ama bunlar hangi renk olacak? iPhone 15 serisine hangi yeni renk modelleri eklenecek?

İddialara göre iPhone 15 ve iPhone 15 Plus renk seçenekleri arasında gece yarısı - siyah, yıldız ışığı - beyaz, sarı, mavi ve turuncu renkler yer alacaktı. Ancak ortaya tartışmalı bir iddia daha atıldı. Bugüne kadar LGBT desteği ile bilinen Apple, yeni serisinde gökyüzünü andıracak alacalı bir renk üzerine çalışıyor. iPhone'un sınırlı sayıda çıkaracağı bu renk şimdiden tartışma yaratmaya başladı bile. Apple'ın iPhone 15 için karar kıldığı özel rengin ise pembe olması bekleniyor. Bugüne kadar pembe renk için oldukça çok istek alan Apple yeni seride kullanıcıların taleplerini dikkate alacak gibi görünüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR