iPhone X Reklamı Hafızamızla Oyun Oynuyor

iPhone X - Memory adlı yeni reklamında, şifre hatırlamanın tüm zorluklarına, yeni Face ID özelliğiyle nasıl son verebileceğimizi gösteriyor

iPhone X Reklamı Hafızamızla Oyun Oynuyor
Yayın Tarihi: 16.07.2018 13:34:00

Hepimizin bildiği gibi günümüz artık internet çağı. Sosyal platformların ve internetin her gün nasıl daha fazla yükselişe geçtiğine tanıklık ediyoruz.Ve bundan dolayı da şifre ve güvenlik gibi büyük bir sorunumuz var. Neredeyse her platform için bir şifre oluşturmamız ve zaman zaman bunları güncellememiz isteniyor. Bir yerden sonra da tüm bu şifreleri hatırlamak ve güncellemek tam bir işkence halini almaya başlıyor. 

Eğer siz de bizim gibi düşünüyorsanız; şifrelerinizin ve kişisel bilgilerinizin yanlış ellere geçmesinden korkuyorsanız, Apple'ın yayınladığı son reklam filmiyle ilgilenebilirsiniz.

iPhone X - Memory adlı reklam filmi, iPhone'daki Face ID teknolojisini anlatıyor. 

Tik Tak, Telefon Kilidi mi? 



Yaklaşık 1,5 dakika süren film, yarışma formatı şeklinde ilerliyor. Fakat yarışmacıların bu gerilim dolu ortamda karşılaştıkları soru, klasik yarışma soruları değil de, en son banka şifresiyle alakalı oluyor. Şifresini hatırlayamayan yarışmacı stres içinde boğulurken, seyirci de agresifleşmeye başlıyor. 



Yarışmacı stres altında, yarışmayı tam da kaybetmek üzereyken tabi ki yardımına iPhone X yetişiyor. Yani iPhone X'in Face ID özelliği sayesinde gün kurtarılmış oluyor. 


Yüzün Senin Şifren, Gerçekten!



Reklam sayesinde, şifre hatırlamak zorunda olmanın bize yaşattığı kaygı durumlarını görmüş oluyoruz. "Yüzün Senin Şifren" diyen reklam filmi, şifre hatırlamanın zorluklarından kolayca kurtulabileceğimizi vurgulamaya çalışıyor. 



Güzel Atmosfer, Başarılı Bir Film

Filmin yönetmeni, daha önce Audi'nin reklam filmi Clowns da dahil olmak üzere, pek çok tanınmış reklamda imzası olan Ringan Ledwidge. Film eğlenceli metaforlarla dolu. Oyun havasında, tiyatro denginde ilerleyen film iddialı ve güzel bir sete sahip. Arka planda çalan dramatik müziğiyle, prodüksiyon kalitesiyle ve seyirci tepkileriyle, güzel bir atmosfer olsun diye uğraşıldığı belli oluyor. 



Biz filmi inceledik ve gayet başarılı bulduk. Şimdi sıra sizde...
 

Reklam Filmi

Reklamveren: Apple
Marka: iPhone X
Yönetmen: Ringan Ledwidge






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR