iPhone'ların yanında sakın uyumayın!

Apple'ın şarj olan bir iPhone'un yanında uyumayın açıklamasının nedeni belli oldu.

iPhone'ların yanında sakın uyumayın!
Yayın Tarihi: 21.08.2023 09:27:00

Teknoloji devi Apple, kullanıcıları uyardı. Apple, iPhone'ların şarj olurken asla telefonlarının yanında uyumamaları gerektiği konusunda bir uyarı geçti. Apple 'ın uyarısında "Şarj kablosuna bağlı bir cihazın yanında uyumak yangın, elektrik çarpması, yaralanma, akıllı telefon veya maddi hasara yol açabilir." ifadelerini kullandı.

Apple'ın iPhone açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Apple yaptığı açıklamada, "Şarj kablosuna bağlı bir cihazın yanında uyumak yangın, elektrik çarpması, yaralanma, akıllı telefon veya maddi hasara yol açabilir." ifadelerini kullandı ve iPhone'ların her zaman iyi havalandırılan bir odada şarja bırakılmasını söyledi.

Apple'ın uyarısındaki en önemli detay telefonunu battaniye ya da yastık altında şarj edilmesinin cihazın hızlı bir şekilde arızalanmasına yol açabileceğini de açıkladı. Apple açıklamasında
"Cihaz bir güç kaynağına takılıyken aygıtın, güç adaptörünün veya kablosuz şarj cihazının üzerinde uyumayın ya da bunları bir battaniyenin, yastığın veya vücudunuzun altına koymayın." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada ise Apple'ın bu açıklamalarına tepki vardı. Kullanıcılar Twitter hesaplarından "Çok erken açıkladınız" yorumlarında bulunarak mizahlarını gösterdi.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR