İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı

İrem Derici ve Atakan Işıktutan aşkı da bitti.

İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı
Yayın Tarihi: 9.09.2023 09:04:00

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin yine aşktan yana yüzü gülmedi. Şubat ayından aşk yaşamaya başlayan İrem Derici ve Atakan Işıktutan çifti de ayrıldı. Magazin dünyasında bir aşk daha bitti.

İrem Derici sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu. Derici, ''Korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk'' diyerek ayrılık nedenlerini de açıkladı.

İrem Derici bir süredir Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşıyordu. Çift sosyal medya hesaplarından sık sık romantik pozlar paylaşıyordu. Ünlü çift nazara geldi. Derici birbirlerine zaman ayıramadıklarını ifade ederek ayrılık kararı aldı.


"ÇOK ÇALIŞIYORUZ O YÜZDEN AYRILDIK"

İrem Derici Instagram hesabından bir yazılı açıklama paylaşarak ayrılıklarına dair gelebilecek dedikoduların önünü kesti. Derici paylaşımında "Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan'la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam." ifadelerini kullandı.

Atakan Işıktutan ise İrem Derici'nin paylaşımını yayınladı ve siyah kalp emojsi koydu. İrem Derici, Instagram hesabından Işıktutan'la ilgili tüm fotoğrafları silerken, Işıktutan'ın Derici'nin doğum gününde yaptığı paylaşımı silmemesi dikkatlerden kaçmadı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR