İrem Helvacıoğlu'nun O Ses Türkiye hamlesi Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'inin sonu olabilir

ATV'nin reyting rekormteni dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, TV8’deki O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katılmıştı. Fakat tanıtımlarda olan İrem Helvacıoğlu bölümde yoktu zaten kriz de burda çıktı...

İrem Helvacıoğlu'nun O Ses Türkiye hamlesi Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'inin sonu olabilir
Yayın Tarihi: 3.01.2019 12:41:00

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde herkes heyecanla İrem Helvacıoğlu'nun performansını bekliyordu. Fakat o sahneler ise ne yazık ki ekrana gelmedi. Bunun nedeni ise Sen Anlat Karadeniz'in yapımcısı Osman Sınav'ın buna izin vermemesiydi. Bu olayı da İrem Helvacıoğlu kendi sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Helvacıoğlu, instagram sayfasından yaptığı açıklamada, çok isteyerek katıldığı ve büyük bir keyifle sahneye çıktığını, ancak yapımcının Nefes karakterine zarar verebileceği söylemi üzerine muvafakat sağlanamadığını, bu yüzden de kendisinin şarkı söylediği o bölümün programdan kaldırılmasını istemek zorunda olduğunu belirten bir yazı kaleme almıştı.


İrem Helvacıoğlu’nun bu açıklamasıyla işaret ettiği yapımcı, aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Osman Sınav’dı. Hal böyle olunca İrem Helvacıoğlu ve Osman Sınav arasında bir gerginlik olduğu anlaşılmıştı. Bu gerginlik sebebiyle gözler  açıklama yapması için Sen Anlat Karadeniz'in hem yapımcısı hem de yönetmeni olan Osman Sınav'a çevrildi. 



Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'yla yaptığı görüşmede konuyla ilgili açıklama yapan Osman Sınav ise durumun pek de parlak olmadığının sinyallerini vermiş.

Osman Sınav: "Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, ‘O Ses Türkiye’ye bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve TV8’e ihtarname yolladık.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Şayet İrem Helvacıoğlu, bu saatten sonra yapımcısıyla yani Osman Sınav'la uzlaşmaya yanaşmazsa Sen Anlat Karadeniz’de hayat verdiği Nefes karakterinin ömrü pek de uzun olmaz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR