İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de Başakşehir'den 3 isim birden transfer oluyor

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de. Emre Belözoğlu renklerine katan Sarı Lacıvertliler transferde bir bombayı daha patlatıyor. İrfan Can Kahveci ve Mert Günok Fenerbahçe'yle her konuda anlaştı. Emre Belözoğlu ve İrfan Can Kahveci yeniden orta alana.

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de Başakşehir'den 3 isim birden transfer oluyor
Yayın Tarihi: 4.06.2019 00:01:00

Fenerbahçe'den iki transfer bombası birden. Fenerbahçe Emre Belözoğlu'ndan sonra Başakşehir'den 2 isim daha kadrosuna kattı. İrfan Can Kahveci ve Mert Günok Fenerbahçe'yle her konuda anlaştı. Mert Günok yeniden yuvasına döndü.

Emre Belözoğlu istedi


Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu, Başakşehir'de beraber oynadığı İrfan Can Kahveci'yi de beraberinde getirdi. Milli arada devreye giren oyuncu, İrfan'ı ve Mert Günok ikna etmeyi başardı. Volkan Demirel'le yolları ayırmayı düşünen Fenerbahçe, Harun Tekin yanına Mert Günok renklerine bağlayacak.

10 Milyon Euro ödenecek

Bu transferler için Başakşehir kulübüne 10 milyon Euro ödenmesi bekleniyor. 32 maçta oynayarak 9 gole katkı veren İrfan Can Kahveci ve ligin en az gol yiyen kalecisi eski Fenerbahçeli Mert Günok 10 Milyon Euro bonservisle Fenerbahçe'ye.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR