İş Bankası 31 Ekim'e kadar süre verdi! Rekor promosyon kampanyası!

İş Bankası emekli vatandaşlara rekor promosyon ödemesi yapıyor. Son başvuru 31 Ekim! İşte detaylar!

İş Bankası 31 Ekim'e kadar süre verdi! Rekor promosyon kampanyası!
Yayın Tarihi: 15.10.2023 11:52:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz pazartesi düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası emekli vatandaşlara verdiği 5000 TL ikramiye müjdesi sonrası bir müjdeli haber de Türkiye’nin büyük bankalarından birisinden geldi.

Emekliye arda ardına müjdeli haberler devam ediyor. Cumhurbaşkanının bir defaya mahsus olmak üzere emeklilere 5000 TL ikramiye promosyon verileceğini açıklaması sonrası İş Bankası’ndan da emeklilere sevindiren bir haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyonlar bir yarış haline döndü. Her ay tüm bankalar emeklileri kendilerine müşteri yapabilmek için promosyon miktarlarını arttırıyor. Ancak İş Bankası bu sefer diğer tüm bankalara adeta fark attı.

EKİM AYININ EN YÜKSEK PROMOSYONU İŞ BANKASI'NDAN

Ekim Ayı’nın en yüksek promosyon veren bankası İş Bankası oldu. İş bankası emeklilere tam 13.500 TL promosyon verileceğini açıkladı. Peki iş Bankası’ndan emekli promosyonu alabilmek için ne yapmak gerekiyor? Emekli müşteri portföyünü arttırmak isteyen İş Bankası Ekim ayında rekor bir promosyon açıkladı. Son başvuru tarihinin 31 Ekim olarak açıklandı promosyon miktarı ise 13.500 TL. Emekli vatandaşlarımız kendilerine en yakın İş Bankası şubelerine giderek maaşlarını iş bankasına taşıyabilecekleri gibi aynı zamanda İş Bankası mobil uygulamasından da iş bankasına müşteri olabilirler. İşbankasınınlu emekli promosyonu son başvuru tarihi ise 31 Ekim İşbankasının 13.500 TL emekli ikramiyesine dair tek başvuru şartı ise emekli vatandaşların üç yıl boyunca maaşlarını iş Bankası’ndan almayı taahhüt etmeleri.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR