İş bankası bankamatik kartı olanlara duyuru! 50.000 TL ödeme verilecek

İş bankası bankamatik kartı olanlara duyuru! 50.000 TL ödeme verilecek

İş bankası bankamatik kartı olanlara duyuru! 50.000 TL ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 21.10.2023 12:15:00

İş bankası yaptığı yeni kampanya ile birlikte 50 bin TL ödeme vereceğini açıkladı. 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız bu bankanın yeni kredi kampanyasına müşteri olmanız durumunda hemen katılacaksınız. 50 bin TL kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak işlem yaparak en yakın banka şubesinden ve İŞ CEP uygulaması üzerinden kredi alacaklardır. İş bankası kredi kampanyası duyurdu. İş bankası kredi kampanyası duyurusu sonrasında nakit ödemeler alacak kişilerin kredi notuna göre işlem yapacaklardır. İş bankası ihtiyaç kredisi almak için en yakın banka şubesine gidebilirsiniz. 

İŞ BANKASI KREDİ KAMPANYASI 

İş bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenlere hızlı ve anında kredi imkanı sağlayacaktır. İş bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için en yakın banka şubesine giderek de işlem yapabileceksiniz. En yakın banka şubesi üzerinden kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi sizlere yardımcı olur ve kredi başvuru formunu doldurduktan sonra kredi ödemesi alacaksınız. İş bankası ihtiyaç kredisi kredi başvurusu yapmak isteyenlere ayrıca İş bankası İş cep uygulamasından da kredi vermektedir. İş cep uygulamasını kullanarak kredi kullanacak kişiler, banka kredi notu yüksek olması gerekiyor. 

İş cep uygulamasından kredi alacak kişiler, 3 ay ertelemeli iş cep uygulaması kredisi için başvuru yaptıktan sonra, Ne kadar kredi başvurusu yapacaksanız o kadar onay alırsınız ve bu onayı iş cep uygulamasından kullanırsınız. 36 ay vadeye kadar 50 bin TL ödeme gelir belgesiz olarak verilmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR