İş Bankası Ekim promosyonunda beklenmedik rakam duyurdu! Emekliler koşun!

İş Bankası emekliler için adeta Ekim devrimi yaparak müjdeyi verdi.

İş Bankası Ekim promosyonunda beklenmedik rakam duyurdu! Emekliler koşun!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 12:16:00

İş Bankası'ndan emeklilere çok özel bir promoyosn kampanyası haberi geldi! Emekli vatandaşlar İş Bankası'ndan bu ay 10.500 TL'ye varan promosyon ödemesi alacak!

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilere büyük bir müjde geldi. Ekim ayında bankalar hem promosyonları arttırdı hem de düşük faizli kredi kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Ancak bu sefer İş Bankası'ndan emekliler için büyük bir kampanya haberi geldi. İş Bankası'nın kampanyası 31 Ekim'e kadar devam edecek. Peki başvuru şartları neler?

İş Bankası tarafından emeklilere sunulan promosyon ödemelerinde dev rakamlar çıktı. Bu ödemeler tabii emekli vatandaşlarımızın maaşlarına göre değişkenlik gösterecek. Peki promosyon miktarları ve maaş farkı ne kadar olacak?

İş Bankası, emekli maaşlarını 3 yıl boyunca İş Bankası'ndan almaya taahüt eden müşterilerine 10.500 TL'ye kadar promosyon veriyor. Ayrıca maaşını İş Bankası'na taşıyan emekliler, Maximum Kart ve ek kartları için ücret de ödememe avantajına sahip olacaklar. İş Bankası'nın bu kampanyası 31 Ekim'e kadar sürecek. Maaşlarını İş Bankası'na taşımak isteyen emekliler, İş Bankası mobil uygulaması ya da İş Bankası şubelerinden başvuru yapabilecekler. 


İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEME MAAŞ DEĞİŞKENLİĞİ

3.500 TL'ye kadar olan emekli maaş alanlar için promosyon miktarı 5.500 TL

3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaş alanlar için promosyon miktarı 6.250 TL

7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaş alanlar için promosyon miktarı 7.750 TL

10.000 TL ve üzeri maaş alanlar için promosyon miktarı 10.500 TL




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR