İş bankası hesabı olanlar dikkat! 10 bin TL faizsiz ödenecek

İş bankası hesabı olanlar dikkat! 10 bin TL faizsiz ödenecek

İş bankası hesabı olanlar dikkat! 10 bin TL faizsiz ödenecek
Yayın Tarihi: 15.10.2023 17:00:00

İş Bankası'dan Faizsiz Kredi Kampanyası: 20.000 TL İmkanı! Türkiye İş Bankası, finans dünyasında büyük bir sürprizle karşımıza çıkıyor. Banka, 18 yaşından büyük vatandaşlara yönelik özel bir kampanya başlattı ve bu kampanya kapsamında ilk defa İş Bankası müşterisi olacaklara 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi verileceğini duyurdu.

Ekim ayına özel olarak başlatılan bu kampanya, 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu süre içinde başvuru yaparak bu fırsattan yararlanma şansına sahipsiniz. Kampanya detaylarına baktığımızda, başvuruların cep telefonu üzerinden alındığını görüyoruz.

İş Bankası, bu özel kredi fırsatını 6 ay vade ile sunuyor. Faizsiz şekilde verilen kredinin geri ödemeleri, aylık 3.333 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu ödemelerle birlikte, 20.000 TL için toplamda 20.000 TL ödeme yapmış olacaksınız.

Kampanya detaylarına göre, yalnızca İşCep ve Maximum Mobil kanallarını kullanarak bu krediye müracaat edebileceksiniz. İstifade edilebilecek Taksitli Nakit Avans miktarı, kartınızın kullanılabilir nakit avans sınırı ile sınırlı olacak. Ek olarak, kredi kartı talebi onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziksel teslimini beklemeksizin, kredi kartı sınırının %50'sini geçmemek kaydıyla 5.000 TL'ye kadar (5.000 TL dahil) faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak için İş Bankası müşterisi olmanız ve kredi kartı başvurunuzun kabul edilmiş olması gerekmektedir. Ek olarak, her müşteri kampanyadan yalnızca bir defa faydalanabilecektir. Bu büyük fırsattan yararlanmak için 18 yaşını doldurmuş ve İş Bankası müşterisi olmayan vatandaşlar için son tarih 31 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Ayrıca, Esnaf ve Gerçek Kişi Tacir müşterilerine ait Bireysel Kredi Kartları ile yapılan taksitli nakit avans işlemleri için müşteri bazında limit 10.000 TL olarak uygulanacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR