İş Bankası Hesabı Olanlar Dikkat! Banka Açıklama Yaptı!

İş Bankası Hesabı Olanlar Dikkat! Banka Açıklama Yaptı!

İş Bankası Hesabı Olanlar Dikkat! Banka Açıklama Yaptı!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 22:04:00

İş Bankası, ihtiyaç sahibi bireylere 40.000 TL'ye kadar çevrimiçi kredi sunacağını yeni duyurdu. Bu krediler, %1.65 faiz oranı, 36 aylık vade ve 3 aylık ödeme erteleme seçeneği ile onaylanacak. Bu kredilerden yararlanmak isteyenler, banka şubesini ziyaret etme ihtiyacı olmadan İşCep mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuruda bulunabilirler. İşte detaylar:

Bu kredilere İş Bankası'ndan bir müşteri olmanız gerekiyor. Maaşınızı banka aracılığıyla almanız gerekmezken, İş Bankası hesabınızın olması çevrimiçi bir kredi başvurusu yapmanıza olanak tanır. Devlete ait bir banka olan İş Bankası, son yıllarda birçok insana İşCep mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla kredi alma fırsatı sunuyor. İşCep veya internet bankacılığı aracılığıyla kredi başvurusunda bulunan bireyler, 40.000 TL'ye kadar anında onay alabilirler. Ancak onay almak için belirli kriterleri karşılamak önemlidir.

İş Bankası İşCep Kredileri için Başvuru Şartları Nelerdir?

İş Bankası İşCep kredisi başvurmayı planlıyorsanız, onay almanın nasıl gerçekleştiğini öncelikle anlamalısınız. Bu krediler için her başvuru onaylanmayabilir. Banka, başvurunuzu değerlendirecek ve kredi skorunuzu kontrol edecektir. Başvurmadan önce kredi skorunuzu kontrol etmek isterseniz, bankanın internet bankacılık hizmetini kullanabilirsiniz. 40.000 TL'ye kadar kredi almak için kredi skorunuzun 1400 veya daha yüksek olması gerekmektedir.

İş Bankası müşterisi olmanın yanı sıra banka, kredi geçmişinizi de gözden geçirecek ve dava gibi hukuki işlemlerle ilgili bir geçmişiniz varsa başvurunuzu reddedebilir. Başvuru şartlarını karşılıyorsanız, kredi için hemen başvurabilirsiniz.

İş Bankası'ndan 40.000 TL Kredi Nasıl Başvurulur?

İş Bankası'ndan kredi başvurusunda bulunurken eğer zaten bankanın müşterisiyseniz, gelir belgesi sağlamadan ve banka şubesini ziyaret etmeden kredi alabilirsiniz. Bunun için sadece İşCep uygulamasını açın, "Hızlı Krediler" bölümüne gidin, istediğiniz kredi miktarını belirtin ve başvurunuzu gönderin. Başvurunuz kısa süre içinde değerlendirilecek ve onay mesajı alacaksınız. Onaylanan limit ihtiyacınız olan miktarın altında ise, kredi limitinizi artırmak için gerekli belgelerle banka şubesini ziyaret edebilirsiniz. İş Bankası bu hizmeti kişisel krediler için sunmaktadır. Konut veya taşıt kredisi başvurusu yapacak kişiler gerekli belgelerle banka şubelerini ziyaret etmelidirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR