İş Bankası hesabı olanlar için duyuru! Başvuru yapacak olan kişilere 20 bin TL faizsiz ödeme! Para sıkıntısı bitiyor!

İş bankası yaptığı yeni açıklamada, Kendi banka müşterilerinin ihtiyacı olması durumunda yeni müşteri olarak 20 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans vereceğini açıkladı. 

İş Bankası hesabı olanlar için duyuru! Başvuru yapacak olan kişilere 20 bin TL faizsiz ödeme! Para sıkıntısı bitiyor!
Yayın Tarihi: 24.10.2023 09:00:00

İş Bankası duyurdu! Başvuru yapacak olan kişilere 20 bin TL'ye kadar faizsiz olarak yeni nakit ödemesi verilecek. 31 Ekim'e kadar sürecek olan bu kampanyada nakit ihtiyacı olanlar faizsiz olarak 20 bin TL'ye kadar nakit alabilir. Bunun için daha önce iş bankası hesabınız olmayacak ve yeni müşteri olmak için başvuru yapacaksınız. Bu işlemleri ise İş bankası mobil uygulaması olan İş cep uygulaması üzerinden yapacaksınız. Bu şekilde kredi başvurusu tamamlanacak ve bu şekilde olan tüm başvurular hesaplara yatacak. İş cep uygulamasından da 7 gün 24 saat işlem yapılıyor. 

İŞ CEP UYGULAMASINDAN HEMEN ÖDEME

İş bankasının kendi mobil uygulaması olan İŞ CEP uygulaması üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" kutucuğuna tıklayarak, İşlemleri yaparak yeni müşteri olunuz. Daha sonra yeni müşteri olduğunuz için de 20 bin TL'ye kadar ödeme alacaksınız. Ayrıca Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin % 50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL ‘ ye kadar (5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir. 

Verilecek olan nakit avans ödemeleri ise en fazla 6 ay vadeye bölünebilir. Bunun için başvuru yaptıktan sonra 6 ay vadeye kadar ödeme seçeneği seçebilirsiniz. İş cep uygulaması üzerinden nakit kullanacak olan kişiler ayrıca bu bankanın yaptığı diğer kredi kampanyalarına da katılabileceklerdir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR