İŞ bankası hesabı olanlara hem kredi hem 1000 TL puan para hediye edilecek! Nakit sıkıntısı bitecek

İŞ bankası hesabı olanlara hem kredi hem 1000 TL puan para hediye edilecek! Nakit sıkıntısı bitecek

İŞ bankası hesabı olanlara hem kredi hem 1000 TL puan para hediye edilecek! Nakit sıkıntısı bitecek
Yayın Tarihi: 19.08.2023 15:23:00

İş Bankası, kendi müşterilerine yönelik çarpıcı bir kampanyayı duyurdu. Bu kampanya kapsamında düzenli kart ödemesi yapan ve yüksek limitli harcamalar gerçekleştiren kişiler, bankanın anlaşmalı firmalarından yapacakları 1000 TL ve üzeri alışverişlerde en az 100 TL, en fazla 1000 TL Maxi Puan kazanma fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca, 1000 TL Maxi Puan kazanan bireyler, kredi başvurusu yaparak anında kredi onayı alma şansını da elde edecekler. İş Bankası'nın bu kampanyasıyla sadece kendi müşterilerine özel olarak sunulan kredi kartı ve kredi avantajlarıyla 20000 TL'ye kadar kredi talebi 36 ay vadeli olarak işlem görecektir.

36 Ay Vadeli ve 3 Ay Ertelemeli Kredi Fırsatı

Kredi başvurusu yapacak olan kişilere, İş Bankası belirli şartlar sunmaktadır. Önceden bu bankadan kredi veya kredi kartı kullanmış olmanız ve bu kart ödemelerini düzenli şekilde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak sunulan bu kredi seçeneklerinde, banka müşterilerine hızlı ve anında kredi onayı sağlayacaktır.

İŞCEP İle Kolay Başvuru İmkanı

İş Bankası, özellikle kendi hesabını bankada bulunduran ve 1300 ve üzeri kredi notuna sahip müşterilerine, İŞCEP uygulaması üzerinden 36 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. Kredi kullanmak isteyen bireyler, kredilerini kolaylıkla İŞCEP uygulaması aracılığıyla alabilirler. Aynı zamanda banka şubelerini ziyaret ederek de başvuru sürecini tamamlayabilirsiniz. Ancak, hızlı ve pratik bir şekilde kredi almak isteyenler için İŞCEP uygulaması en ideal yöntem olarak öne çıkmaktadır. İş Bankası, 20.000 TL'ye kadar kredi vererek ilk taksit ödemesini 3 ay ertelemeyi de mümkün kılıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR