İş Bankası Müşterilerine 2500 TL'lik Büyük Sürpriz: İşte Detaylar

İş Bankası Müşterilerine 2500 TL'lik Büyük Sürpriz: İşte Detaylar

İş Bankası Müşterilerine 2500 TL'lik Büyük Sürpriz: İşte Detaylar
Yayın Tarihi: 3.07.2023 20:13:00

Türkiye İş Bankası, müşteri memnuniyetini artırmak adına yeni bir kampanya başlattı. İş Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu büyük avantaj, müşterileri sevindirdi. Kampanya çerçevesinde banka, müşterilerine 2500 TL hediye ediyor. İş Bankası'nın birçok kategoride sunduğu fırsatlarla dolu kampanyası, yarından itibaren sona erecek.

Tatil Planlarına Müjde: 2500 TL Hediye!

İş Bankası'nın sunduğu çeşitli indirim ve kampanyalar, müşterilerin alışveriş deneyimlerini avantajlı hale getiriyor. Bu kapsamda, İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre, tatil planlarına başlamak isteyen müşteriler için özel bir kampanya düzenlendi. Bu tatil kampanyası çerçevesinde, kartlarına 2500 TL hediye ediliyor.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, müşteriler Maximum Mobil veya İşCep üzerinden kampanyaya katılabilirler. Ardından, TatilBudur'dan Maximum özellikli kredi kartları veya Bankamatik Kartları ile tek seferde 15.000 TL – 22.499 TL arası peşin veya taksitli ilk alışverişe 1.000 TL, 22.500 TL – 29.999 TL arası peşin veya taksitli ilk alışverişe 1.750 TL ve 30.000 TL ve üzeri yeni tatil rezervasyonuna ise 2.500 TL MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayabilirler.

İş Bankası'nın MaxiPuan Ödülü ve Detayları

Kampanya, kart bazında değil, müşteri numarası bazında düzenlenmiştir. Bir müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 2.500 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar 8 Ağustos 2023 tarihinde son alışverişin yapıldığı kartlara yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar ise 30 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamaz. Kampanya süresince yapılacak alışverişlerde, alınan ürünlerin iadesi veya iptali durumunda kazanılan MaxiPuanlar geri alınacaktır.

İş Bankası, kampanya koşullarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. İş Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu özel kampanya, müşterilerin tatil planlarını daha avantajlı hale getirecek ve keyifli bir yaz tatili geçirmelerine yardımcı olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR