İş Bankası Müşterilerine Özel Kampanya: 1 Yıl Boyunca EFT ve Havale İşlemleri Ücretsiz!

İş Bankası Müşterilerine Özel Kampanya: 1 Yıl Boyunca EFT ve Havale İşlemleri Ücretsiz!

İş Bankası Müşterilerine Özel Kampanya: 1 Yıl Boyunca EFT ve Havale İşlemleri Ücretsiz!
Yayın Tarihi: 28.05.2023 22:58:00

İş Bankası, banka müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında İş Bankası müşterileri, 1 yıl boyunca EFT ve havale işlemlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler. İşCep üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğiyle İş Bankası müşterisi olan bireysel ve esnaf-gerçek kişi tacir müşterileri, bu kampanyadan yararlanabilecekler. İş Bankası'nın bu avantajlı kampanyası hakkındaki tüm detaylar ise şu şekildedir:

İş Bankası Müşterilerine EFT ve Havale Ücretsiz!

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanya ile müşterilerine 1 yıl boyunca EFT ve havale işlemlerini ücretsiz yapma fırsatı sunuyor. İşCep üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişiler, bu kampanyadan yararlanabilecekler. Kampanya duyurusunda, İşCep'in en hızlı ve en dijital yol olduğu vurgulanarak, müşterilerin birçok ayrıcalığın yanı sıra 1 yıl boyunca ücretsiz EFT ve havale fırsatından da yararlanabilecekleri belirtilmektedir.

İş Bankası Kampanya Koşulları Nelerdir?

İş Bankası'nın bu kampanyası bireysel ve esnaf-gerçek kişi tacir müşterilerine yöneliktir. İşCep üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğiyle müşteri olan kişiler, 1 yıl süresince EFT ve havale işlemlerinden ücretsiz olarak yararlanabilirler. Ücret istisnası, tek seferde en fazla 50.000 TL işlemleri kapsamaktadır. Ancak mesai dışı ve tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri bu kampanya kapsamında değildir.

İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilecek işlemler kampanyaya dahildir. Ayrıca, İşCep üzerinden müşteri olma işlemini tamamlayan kişilerin ücret istisnasından faydalanabilmesi için Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesi'nin mobil üzerinden veya İş Bankası şubesinden tamamlanması gerekmektedir. İş Bankası, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

İş Bankası Müşterilerine EFT Havale Ücreti Alıyor mu?

İş Bankası'nın duyurduğu kampanya kapsamında, İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olan kişilerin EFT ve havale işlemlerinden ücret alınmayacaktır. Kampanya, tek seferde en fazla 50.000 TL işlemleri kapsamaktadır. İşCep üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayan ve kampanyaya katılım sağlayan kişiler, 1 yıl boyunca ücretsiz EFT ve havale işlemlerinden faydalanabileceklerdir. Detaylı bilgilere İş Bankası'nın resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu kampanya, İş Bankası müşterilerine daha ekonomik ve avantajlı bir bankacılık deneyimi sunmayı hedeflemektedir. 1 yıl boyunca ücretsiz EFT ve havale işlemleri, müşterilerin finansal işlemlerini daha kolay ve hesaplı bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyacaktır. İşCep'in pratik ve hızlı kullanımıyla birleşen bu kampanya, İş Bankası müşterilerine daha da cazip bir bankacılık deneyimi sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR